GNTM: Ο Μπουράκ Χακί μιλά για τον έρωτά του με τη Χαρά Παππά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Χαρά Παππά του GNTM και είπε πως θέλει να την παντρευτεί.

“Ήταν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Μία γυναίκα, μία σχέση μπορεί να αλλάξει στη ζωή σου πολλά πράγματα. Είμαι περήφανος, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μία τέτοια αρραβωνιαστικιά, μία τέτοια σύντροφο”, είπε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα

“Είμαι περήφανος για τη συμπεριφορά της Χαράς στο GNTM. Το παρακολουθούσα. Έκανα κατά κάποιο τρόπο μετάφραση όταν το έβλεπα. Ο ξάδελφός μου ξέρει ελληνικά. Έχω και κάποιους φίλους που ξέρουν ελληνικά. Η τεχνολογία είναι πάρα πολύ εξελιγμένη. Όταν μεταδίδεται μία εκπομπή υπάρχει πρόγραμμα μετάφρασης. Το άνοιγα και άκουγα τι έλεγαν. Βρήκα αυτή τη λύση. Την παρακολουθούσα και ήθελα να είναι καλά. Σκέφτηκα πως μπορεί να κλάψει περισσότερο γιατί είναι ευαίσθητη, αλλά ευτυχώς μπροστά στις κάμερες δεν έκλαψε πολύ”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Με τη Χαρά μπορούμε να ζήσουμε και στην Ελλάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει εάν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας νικά… Ο πατέρας μου ήταν από την Κομοτηνή. Θα ήθελα να μιλάω ελληνικά, τώρα κάνω κάποια μαθήματα. Έχω γνωρίσει σχεδόν ολόκληρη την οικογένεια της Χαράς και τους αγάπησα όλους πολύ. Και εκείνη έχει γνωρίσει την οικογένειά μου, είμαστε τρία χρόνια μαζί. Θέλω να κάνω οικογένεια με την Χαρά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μία γυναίκα και αυτή είναι η Χαρά. Έχουμε σοβαρή σχέση. Θέλω να την παντρευτώ. Της έχω κάνει πρόταση γάμου”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: DailyMotion/ dpgmedia

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ