Ο Χούτος τα βάζει πάλι με τον Ντάνο: “Έχετε δει μόνο το 15% του χαρακτήρα του”

Αιχμηρά σχόλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκανε ο Λάμπρος Χούτος απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχτηκε για το Survivor από τους αναγνώστες του sport24.Σε ωφέλησε η συμμετοχή σου στο Survivor;

“Μόνο με ωφέλησε. Από πάρα πολλές απόψεις. Εμπειρίες, συναισθήματα, φιλίες και γνώρισα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Όλα αυτά ήταν πλούτος για μένα.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως το Survivor θα είχε τέτοια απήχηση.

Το ότι ήμουν αθλητής και ζούσα στη δημοσιότητα με βοήθησε. Βέβαια αυτό που συμβαίνει τώρα είναι διαφορετικό”

Πόσα κιλά έχασες στο παιχνίδι;

“Στο παιχνίδι δεν τρώγαμε. Εγώ έχασα 12 κιλά. Κάποιες φορές λυγίσαμε, αλλά ήταν ελάχιστες, δεν παίζουν ρόλο.”

Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο συγκινητική στιγμή σου στο παιχνίδι;

“Όταν είδα τον γιο μου μετά από δύο μήνες, έστω και σε φωτογραφία. Δεν το περίμενα πως θα κλάψω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, έσπασα.”

Με ποιους παίκτες του Survivor θα ήθελες να κάνεις παρέα;

“Ήδη έχω βγει με τους πιο πολλούς, έχουμε κάνει παρέα. Θα ήθελα να γνωρίσω τα παιδιά κι απ’την άλλη ομάδα, απ’τους Μαχητές.”

Γιατί μπήκες σε κλίκα;

“Τι σημαίνει κλίκα; Μια παρέα που έχει σκοπό να κάνει κακό σε άλλους; Αυτό δεν το έκανα. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα, κάποιοι ήταν μέσα και κάποιοι έβγαιναν. Ο κόσμος έλεγε “τους έδιωξαν απ’την παρέα”, αλλά δεν ήταν έτσι.”

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντάνο; Μπορεί να κερδίσει το Survivor;

“Όπως είπα και πριν, με το που ήρθε στην ομάδα μας, απόρησα. Γιατί να μας στείλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Στην άκρη του μυαλού μου είχε την πιθανότητα του να μην είναι εντάξει χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω ο ίδιος προσωπικά.

Είδαμε ένα παιδί που αγωνίζεται, προσπαθεί να προσφέρει πράγματα στην παραλία κι αυτό μας χαροποίησε, μιλήσαμε όλοι με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν. Μετά είδαμε κάποιες κινήσεις που μας έκαναν να χάσουμε τελείως την εμπιστοσύνη μας σ’αυτόν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυτός που αρχικά που πιστεύαμε.

Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει πχ δύο απ’τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ. Παρόλα αυτά, αφού ο κόσμος έχει δει μόνο το 15% και όχι όλη την εικόνα, λογικό είναι να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.”

Θα έπαιρνες μαζί σου τον Ντάνο για συμπαίκτη σε Ολυμπιακό ή Ίντερ;

“Όχι”.

Γιατί είχες θέμα με τον Ντάνο;

“Δεν είχα θέμα με τον Ντάνο. Όταν με τον Χρανιώτη έφυγαν στην ζούγκλα και ήθελαν να φύγουν, εγώ πήγα και τον έπιασα να του μιλήσω, να γυρίσω πίσω. Του τα έχω πει κιόλας. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ