5 ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα στο Netflix και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη

Τι κοινό μπορεί να έχουν κάποιοι κυνηγοί θησαυρών, ένα διαστημόπλοιο που βρίσκεται σε έναν εξωγήινο κόσμο, ένας απατεώνας και μία επαγγελματίας κλέφτρα που ετοιμάζεται να… αποσυρθεί; Στόχος τους είναι να κάνουν την αδρεναλίνη σου να «χτυπήσει» κόκκινο.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και φέρνει μαζί του την περιπέτεια οπότε πάρε θέση στον καναπέ με την παρέα σου, βάλτε Netflix και απολαύστε μία από τις παρακάτω ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί… η δράση.

Οι 5 ταινίες που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη:

  • Believer 2
  • Oι κλέφτρες
  • Αll time high
  • Uncharted
  • Alien: Covenant

Believer 2

Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Oι κλέφτρες

Έχοντας κουραστεί να ζει κυνηγημένη, μια επαγγελματίας κλέφτρα αποφασίζει να αποσυρθεί — αφού πρώτα κάνει μια τελευταία δουλειά με τη συνεργό της και μια νέα οδηγό.

Αll time high

Ένας απατεώνας απεγνωσμένος για χρήματα και μια γυναίκα με μια περιουσία σε κρυπτονομίσματα τα βρίσκουν. Είναι εκείνη ο στόχος των ονείρων του ή ο απατεώνας θα γελαστεί;

Uncharted

Ο ξύπνιος κυνηγός θησαυρών Νέιθαν Ντρέικ και ο φυγάς μέντοράς του, Σάλι, ξεκινούν μια επικίνδυνη περιπέτεια σε όλο τον κόσμο για να βρουν τον χαμένο χρυσό του Μαγγελάνου.

Alien: Covenant

Το πλήρωμα του διαστημοπλοίου Κόβεναντ προσγειώνεται σε έναν εξωγήινο κόσμο και βλέπει ότι ένας μυστηριώδης ξένος ίσως είναι η μόνη τους ελπίδα για να γλιτώσουν.

πηγή: FOXreport.gr

«Τα πρόσωπα του Sanxingdui»: Τα περίεργα κειμήλια που ρίχνουν φως σε ένα μυστηριώδες αρχαίο βασίλειο

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπερβολική κατανάλωση υγρών – Νέα μελέτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ