Νίκος Χατζηνικολάου: Θα τεθεί θέμα στον Τσίπρα για τον Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Πληροφορούμαι λοιπόν, ότι θα τεθεί και από την κα. Μέρκελ, αλλά και από άλλες πλευρές στο τραπέζι θέμα για τον κ. Βαρουφάκη. Πληροφορούμαι ότι υπάρχει οξύτατη ενόχληση και στο Βερολίνο, και στο Παρίσι, και στις Βρυξέλλες από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Έλληνας υπουργός», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Υπάρχει από την μεριά Μερκελ και Ολάντ η διάθεση, αν ο Αλέξης Τσίπρας, αν ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλήσει για μεταρρυθμίσεις με τρόπο πειστικό και ανοίξει μπροστά τους ένα χρονοδιάγραμμα επόμενων κινήσεων, που θα τους πείθουν ότι η Αθήνα σκοπεύει πράγματι να εφαρμόσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, σε αυτή την περίπτωση, είναι διατεθειμένοι οι δύο ηγέτες να δώσουν στην Αθήνα, να το πω έτσι, μια «μικρή ελευθερία κινήσεων» σε ότι αφορά την ανθρωπιστική κρίση», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ αμέσως μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε άλλη μία πληροφορία που έχει η οποία ελπίζει να διαψευστεί διότι δεν είναι ευχάριστη πληροφορία, όπως τόνισε ο ίδιος.

«Πληροφορούμαι λοιπόν, ότι θα τεθεί και από την κα. Μέρκελ, αλλά και από άλλες πλευρές στο τραπέζι θέμα για τον κ. Βαρουφάκη. Πληροφορούμαι ότι υπάρχει οξύτατη ενόχληση και στο Βερολίνο, και στο Παρίσι, και στις Βρυξέλλες από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Έλληνας υπουργός. Θα ζητηθεί λοιπόν από τον πρωθυπουργό είτε «να νουθετήσει» τον υπουργό του, είτε διαφορετικά να αναλάβει άλλος τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους», τόνισε κλείνοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ