Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πρώτο μήνυμά της μετά το εξιτήριο – BINTEO

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η νοσηλεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Την Παρασκευή η επιτυχημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο, αφού κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη που έδωσε.

Σήμερα (26/2) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Ζωζώ Σαπουντζάκη έστειλε το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο «Πρωινό» βλέπουμε την ηθοποιό περιποιημένη, βαμμένη, ευδιάθετη και λαμπερή, όπως πάντα, μαζί με τον συνεργάτη της Χάρη Αργυρό.

«Είμαι καλά!», ακούγεται να λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας στην κάμερα του κινητού του συνεργάτη της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Espresso η καταξιωμένη ηθοποιός, την περίοδο που νοσηλευόταν, είχε αναφέρει: «Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (Αργυρός). Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε!».

Στη συνέχεια είχε πει: «Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέτα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί».

«Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς και ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στο σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», είχε εξηγήσει.

Τέλος, είχε τονίσει: «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου, και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ