Ζήνα Κουτσελίνη: «Μιλά για τις πλαστικές μου, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα» – H απάντηση στην Μαίρη Συνατσάκη

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες με την Μαίρη Συνατσάκη, δίνει η Ζήνα Κουτσελίνη, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέτρεξε σε μία τηλεοπτική στιγμή του παρελθόντος κατά την οποία η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρονται σε εκείνη και το παιδί της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος τους κατηγόρησε ότι στην εκπομπή που παρουσίαζαν «έβρισαν το παιδί της», γεγονός το οποίο σε δηλώσεις της αργότερα αρνήθηκε κατηγορηματικά η YouTuber.

«Ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο οποίο οι δύο παρουσιαστές την σχολιάζουν για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Συνατσάκη μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά. Γελάω με τι πλαστικές, όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η δημοσιογράφος.

Δείτε το story που ανέβασε η Ζήνα Κουτσελίνη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ