Ζήνα Κουτσελίνη για Μαίρη Συνατσάκη: Έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Mε αφορμή μία ερώτηση για την Μαίρη Συνατσάκη, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής που παρουσίαζαν τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την επιχειρηματία και influencer.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί τότε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τώρα τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται και τα λάθη των ανθρώπων δυστυχώς ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Θα σε πάει αίμα»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν «θα σε πάει αίμα» και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει αίμα. Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

«Δεν κακιώνω σε κανέναν»

«Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Τώρα θα μου πεις ήταν μικρή σε ηλικία τότε, γιατί αν κρίνουμε 9 χρόνια πίσω… Θα το δεχτώ και θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει.

Εγώ δεν κακιώνω σε κανέναν άνθρωπο και όσοι με ξέρουν είναι η φιλοσοφία. Αλλά επειδή με ρωτήσατε γι’ αυτά που είπε η συγκεκριμένη influencer και όλα τα σχετικά, της υπενθύμισα κάτι που συνέβη στη δική μας κοινή πορεία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, πρώτη εγώ και έχω κάνει πάρα πολλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορώ να δείχνω με το δάχτυλό μου τους άλλους και να ξεχνάω τα δικά μου», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί της, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Από τη διευθυντική μου θέση ενδεχομένως να την επέλεγα. Αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει νομίζω ότι δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση, γιατί κάποιος την «πνίγει». Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την «πνίξω» κι εγώ».

«Με τον Δημήτρη (Ουγγαρέζο) και πάλι δεν νομίζω ότι έχω κάτι να κάνω. Νομίζω, ότι στα χρόνια ο Δημήτρης αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση, από την δεδομένη στιγμή που βρήκε έναν άστοχο τίτλο για την εκπομπή μου, «θα πάει αίμα» την κόρη μου», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ