Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι απάντησε για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν σήμερα (10/11) καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor και influencer μίλησε για το εξώδικο που έστειλε στην πρώην φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και εξήγησε το τι την οδήγησε να το κάνει.

«Πρώτα στέλνεις εξώδικο, δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς εξώδικο. Εγώ έστειλα εξώδικο, δεν έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν έχω βγει να μιλήσω πουθενά. Ήθελα πρώτα να σταλθεί το εξώδικο, δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό.

Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η άλλη πλευρά για αυτό έστειλα το εξώδικο. Τα ψέματα είναι πάρα πολύ άσχημα να λέγονται δημόσια, όταν είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων» εξήγησε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια η inluencer πρόσθεσε πως: «Οπότε επειδή εγώ το έχω ζήσει, να έχουν πει ψέματα για εμένα και να μην έχω κάνει κάτι και να με σταυρώνουν αδίκως… Πλέον επειδή έχω φτάσει 27 ετών και φτιάχνω μια ζωή με τον Σπύρο σε μια σωστή, καλή οικογένεια και όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά μου.

Δεν γίνεται να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες. Οπότε πλέον η μόνη λύση για να προστατεύσω τον εαυτό μου είναι να τα εξώδικα».

«Κουράστηκα να βγαίνω συνέχεια και να είμαι σε θέση άμυνας. Σε καμία μου συνέντευξη δεν έχω κάνει επίθεση σε κανέναν, ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν, δεν έχω σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ