Netflix: 5 σειρές για να κάνετε το απόλυτο binge watching το Σαββατοκύριακο

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα μέχρι την έναρξη του πολυπόθητου διήμερου ξεκούρασης και οραματίζεστε καναπέ, φαγητό, καλή παρέα και Netflix; Εάν επιθυμείτε ένα Σαββατοκύριακο αδιάκοπης ψυχαγωγίας και χαλάρωσης συγκεντρώσαμε 5 τίτλους σειρών για το απόλυτο binge watching που θα καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Πατήστε το play και αφεθείτε στη μαγεία της μικρής οθόνης για να γνωρίσετε τους πιο ενδιαφέροντες τηλεοπτικούς χαρακτήρες:

Λούπεν, season 3

Ο έντιμος κλέφτης του Netflix, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ επιστρέφει στο Παρίσι για να θέσει σε κίνδυνο τα πάντα αλλά και για να σώσει την οικογένειά του από το στόχαστρο των δημοσιογράφων. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο «κόλπο» της ζωής του και να είναι διατεθειμένος να ξεπεράσει όχι μόνο τα δικά του όρια αλλά και των κοντινών του ανθρώπων, να προδώσει εκείνους που αγαπά για να γλιτώσει κάποιους άλλους από βέβαιο θάνατο και τελικά να κάνει την ανατροπή για να χαρίσει σε κάποιους την ελευθερία τους. 

H πτώση του Οίκου Άσερ

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής ομότιτλης ιστορίας του Έντγκαρ Άλαν Πόε και η σειρά φιλοδοξεί μέσα από ένα ανατρεπτικό και έξυπνο σενάριο να μεταφέρει το μυστήριο του Πόε στο σήμερα.

ΒΟDIES

Τέσσερις ντετέκτιβ ερευνούν το φόνο του ίδιου πτώματος σε τέσσερις φαινομενικά ασύνδετες μεταξύ τους δεκαετίες. Στα 1890, 1940, 2020 και 2050. Για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας. Παρόλο που όλοι του προσπαθούν να λύσουν αυτό το περίεργο μυστήριο, τόσο ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά που ανατρέπουν τα γεγονότα και τους κάνουν να αμφισβητούν ακόμα κι αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσαν δεδομένα.

Σεξουαλική Αγωγή, season 4

O Ότις, η «κλινική» του και όλη γνωστή παρέα της “Σεξουαλικής Αγωγής” επανήλθε στις οθόνες μας στην 4η και τελευταία σεζόν της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες στο Netflix. Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary οι Ότις και Έρικ θα έρθουν αντιμέτωποι με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τους μέχρι τώρα: την πρώτη τους ημέρα στο Cavendish Sixth Form College. Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Νέοι και παλιοί χαρακτήρες συνθέτουν την θεαματική κορύφωση της σειράς που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε

Τις τελευταίες ημέρες του Β’ ΠΠ, οι δρόμοι μιας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται. Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ η πρωτοποριακή σειρά του Netflix ακολουθεί την ιστορία της Μαρί Λορ, ενός τυφλού κοριτσιού από τη Γαλλία και του πατέρας της, Ντανιέλ Λεμπλάν, οι οποίοι εγκαταλείπουν το κατεχόμενο από τους Γερμανούς Παρίσι με ένα θρυλικό διαμάντι, προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των Ναζί. Τι γίνεται όμως όταν ένας Γερμανός στρατιώτης τούς καταδιώκει γιατί επιθυμεί να κλέψει το διαμάντι για να το χρησιμοποιήσει για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς;

 

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ