ΒΙΝΤΕΟ-Επιτέθηκαν στον Νίκο Μουρατίδη

ΒΙΝΤΕΟ-Επιτέθηκαν στον Νίκο Μουρατίδη

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο “Your Song”, το μουσικό talent σόου που προβάλλεται στο Mega Κύπρου, όπως αναφέρει η “Espresso”. 

H -κατά πολλούς- άδικη αποχώρηση της Σταυρούλας Μιχαήλ ήταν η αιτία να ξεσπάσει η οικογένειά της κατά της κριτικής επιτροπής (Εύη Δρούτσα, Γιώργου Παπαδόπουλου και περισσότερο εναντίον του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος από το πρώτο live έδειχνε πως δεν τον κέρδισε η παρουσία της).

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκρηκτική στο στούντιο, όταν οι υποστηρικτές της κοπέλας άρχισαν να φωνάζουν εν ώρα μεταδόσης του σόου.

Κι ενώ πολλοί νόμιζαν ότι ήταν ένα απλό ξέσπασμα, ο μαέστρος των ριάλιτι Ανδρέας Μικρούτσικος για να ρίξει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο λάδι στη φωτιά με την ατάκα του: “Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;”. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να οξυνθούν ακόμη πιο πολύ τα πνεύματα και να έχουμε μαλλιοτραβήγματα.

Οι συγγενείς της παίκτριας άρχισαν να κάνουν χειρονομίες και να βρίζουν τον Νίκο Μουρατίδη, σύμφωνα με την “Espresso”. Το αποτέλεσμα ήταν το κανάλι να βάλει διαφημίσεις και να εισβάλει η ασφάλεια του σταθμού ώστε να απομακρύνει τους οικείους της Σταυρούλας από το πλατό.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή Βίντεο-Χρήστης YouTube: ΤΟ ΤΗΕΜΑ

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ