Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έσωσε σκυλάκι που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου έσωσαν ένα σκυλάκι που κάποιος είχε πετάξει μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Αργαλαστή στο Πήλιο.

“Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω για αυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”, έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis)

“Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασιλη ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας”, έγραψε η Λίνα Πρίντζου στην ανάρτηση της στο Instagram, περιγράφοντας πως βρήκαν τον σκύλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Printzou (@linaprintzou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ