Βασιλιάς Κάρολος: Τα εγγόνια του κλέβουν ξανά την παράσταση – Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις χαμογελούν στην παρέλαση

Τα εγγόνια του βασιλιά Καρόλου έκλεψαν ξανά την παράσταση από τον παππού τους, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα ήταν σε… κέφια σήμερα καθώς έφτασαν με άμαξα για την πρώτη παρέλαση γενεθλίων μετά την στέψη του.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που γιορτάζει δύο φορές τον χρόνο τα γενέθλιά του

Ο πρίγκιπας Τζορτζ , η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις έκαναν την διαδρομή μαζί με την μητέρα τους την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη βασίλισσα Καμίλα για το Trooping the Colour.

Χαιρετούσαν και χαχάνιζαν με ενθουσιασμό καθώς έβλεπαν τους χιλιάδες θεατές που συγκεντρώθηκαν έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο The Mall, ενώ ο Βασιλιάς και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν έφιπποι.

Βασιλιάς Κάρολος: Δείτε τι ζωγράφιζε όταν ήταν μικρός

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ένας μονάρχης είχε ιππεύσει στο Trooping the Color από τότε που το άλογο της Βασίλισσας Ελισάβετ τη μετέφερε από τη Βιρμανία κατά τη διάρκεια της τελετής το 1986.

Βασιλιάς Κάρολος: Ποια παράδοση θα αναβιώσει για τα γενέθλια του

Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις θα πάνε αργότερα στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ ετών, φορούσε ένα λευκό φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω σε περίπλοκες πλεξούδες που ενώνονταν σε έναν χαμηλό κότσο.

Τα αδέλφια της Τζορτζ, εννέα ετών, και ο Λούις, πέντε ετών, φορούσαν ασορτί ναυτικά κοστούμια, λευκά πουκάμισα και κόκκινες γραβάτες – με τα μαλλιά τους χτενισμένα στο πλάι.

Περίπου 70 αεροσκάφη από το Βασιλικό Ναυτικό, τον Βρετανικό Στρατό και τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία είναι έτοιμα να συμμετάσχουν ενώ μέλη της οικογένειας,  παρακολουθούν.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια επίδειξη από τους πιλότους των Red Arrows.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ