Βασιλιάς Κάρολος: «Η εμφάνισή του θα αποσπάσει την προσοχή από την Κέιτ»

Η εμφάνιση ορόσημο του Βασιλιά Καρόλου στη βασιλική υπηρεσία της Κυριακής του Πάσχα θα «αποσπάσει την προσοχή από την Κέιτ», καθώς αναρρώνει και αυτή ενώ κάνει προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, όπως υποστηρίζεται.

Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα – βόμβα – «Οι γιατροί του είπαν πως έχει δύο χρόνια ζωής»

Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ μίλησαν στον μονάρχη και του έσφιξαν το χέρι στο τέλος της ετήσιας Λειτουργίας του Πάσχα.

Όσοι συγκεντρώθηκαν έξω από το παρεκκλήσι ένιωσαν ότι ο Κάρολος ήταν «καλά» στην πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή του μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Βασιλιάς Κάρολος: Το «παγωμένο» χαμόγελο τη στιγμή που φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ

Ο Βασιλιάς είπε στα μέλη του κοινού: «Είστε πολύ γενναίοι που κάθεστε εδώ στο κρύο». Η βασίλισσα Καμίλα, εν τω μεταξύ, πήρε ένα όμορφο μπουκέτο με λευκά και κίτρινα λουλούδια από ένα  αγόρι.

Ο Joe Little, ο διευθύνων συντάκτης του περιοδικού Majesty, τόνισε ότι το “εξαιρετικά ενθαρρυντικό” γεγονός θα απομακρύνει επιτέλους την προσοχή από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αποκάλυψε πριν από μια εβδομάδα ότι είχε ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ