Βασιλιάς Κάρολος: Το «παγωμένο» χαμόγελο τη στιγμή που φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ

Με…μισό χαμόγελο αναχώρησε σήμερα από το κάστρο του Ουίνδσορ ο βασιλιάς Κάρολος, μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε η βασιλική οικογένεια. Ο Κάρολος φάνηκε να χαμογελά με δυσκολία την ώρα που αναχωρούσε από το παλάτι, όπου πέρασε τις προηγούμενες ημέρες, όταν κορυφώθηκαν οι έντονες εικασίες για την κατάσταση της πριγκίπισσας Κέιτ, με την ανακοίνωση της ίδιας ότι πάσχει από καρκίνο. Η ανακοίνωσε έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Τόσο ο μονάρχης όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύονταν στη διάσημη κλινική στο Marylebone, στο βόρειο Λονδίνο, τον Ιανουάριο, οπότε και υποβλήθηκαν σε σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος νοσηλευόταν με υπερτροφία προστάτη, εθεάθη να περπατάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου για να δει την πριγκίπισσα Κέιτ στον διάδρομο.
Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα Κέιτ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Τότε κανείς δεν πίστευε ότι το ζήτημα ήταν κακοήθεια, αλλά την Παρασκευή, αποκάλυψε ότι οι μετεγχειρητικές εξετάσεις βρήκαν σημάδια καρκίνου.

H Κέιτ μοιράστηκε γενναία την κατάσταση της υγείας της με τον κόσμο σε μια πρωτοφανή για τα βρετανικά χρονικά, βιντεοσκοπημένη ομιλία.

Κατόπιν αυτού, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν για τον Κάρολο: “Η Μεγαλειότητά του είναι ”τόσο περήφανη για την Κάθριν για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε. Μετά το χρόνο που πέρασαν μαζί στο νοσοκομείο, η Αυτού Μεγαλειότης ”παρέμεινε σε στενότατη επαφή με την αγαπημένη του νύφη όλες τις τελευταίες εβδομάδες”.

‘Και οι δύο Μεγαλειότητές τους ”θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ