Βαλάντης: Οι κρίσεις πανικού, το bullying και η νοσηλεία σε ίδρυμα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στο bullying μέσα στη σχέση του και τη χειραγώγηση από την πρώην του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την περίοδο που χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών και να νοσηλευτεί.

Ο Βαλάντης εξομολογήθηκε ότι είχε δεχτεί ψυχολογική πίεση και χειραγώγηση από πρώην κοπέλα του, η οποία απαιτούσε ένα ποσό κάθε μήνα για να παραμένει σε σχέση μαζί του.

Μάλιστα ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε κρίσεις πανικού και νοσηλεύτηκε για κάποια περίοδο σε ίδρυμα. «Όταν έπαθα τις πρώτες μου κρίσεις πανικού, χρειάστηκε να φιλοξενηθώ σε ίδρυμα» δήλωσε ο Βαλάντης.

«Οι κρίσεις πανικού και η νοσηλεία μου συνέβησαν πολύ πριν την τελευταία κακοποιητική μου σχέση. Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί και δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα τότε και οικονομικά με την πρώτη μου σύντροφο» ανέφερε.

Βαλάντης

«Δεν υπήρχε συγκεκριμένο πρόβλημα απλά νοσηλεύτηκα γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ όλα μαζί» πρόσθεσε.

«Όταν βάλλεσαι από πάρα πολλά πράγματα, οικονομικά και επαγγελματικά, αρχίζεις να είσαι ευάλωτος και ίσως πιο νευρικός» τόνισε ο Βαλάντης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ