Τζούλια Νόβα για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μαζί μου ήταν κακιά»

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε σήμερα (9/12) καλεσμένη η Τζούλια Νόβα. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο αναφέρθηκε και στην κακή εμπειρία που είχε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα η Τζούλια Νόβα σημείωσε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί της ήταν κακιά!

«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι το τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν από 2-3 χρόνια στο “Pop Up”.

Δεν είπα κάτι, είχε μια πάρα πολύ ωραία ροή όλη η συζήτηση με την δημοσιογράφο. Μετά στο πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε. Λέω τώρα “αλήθεια;”. Είπαν πράγματα, όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ, που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία.

Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί, κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, απλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, μπορώ κατά κάποιο τρόπο να το συγχωρέσω, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω», εξήγησε η Τζούλια Νόβα.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει ξανά για εκείνη την εμπειρία της. Συγκεκριμένα τότε είχε πει: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είχε πολύ αρνητικό κουτσομπολιό και έλεγε και αυτή, που δεν είναι σωστό και για την ίδια την παρουσιάστρια να εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν μία εκπομπή που θα απέφευγα σίγουρα να την βλέπω. Γενικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι του γούστου μου, δεν είναι του στυλ μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ