Τζούλια Νόβα: Έχω φάει bullying από δασκάλους και μου έχει κάνει τρομερή ζημιά στην αυτοπεποίθησή μου

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο επειδή δεν την Ελληνίδα.

«Ο πατέρας μου είχε ξεχάσει να μου ευχηθεί στα 12 μου, οπότε τον έβαλα λίγο στο περιθώριο. Μου είπε ότι είχε δουλειά, οκ είχες δουλειά, εντάξει, προφανώς δεν είμαι τόσο σημαντική για σένα.

Από τα έξι μου, που χώρισαν οι γονείς μου, εκείνος ήταν ψιλοεξαφανισμένος. Ψάχνοντας για να βρω για ποιο λόγο ήμουν ευαίσθητη, για ποιο λόγο δεν ήμουν τολμηρή, για ποιο λόγο είχα τόσες ανασφάλειες, ανακάλυψα ότι ήταν από κει. Έχω πάει σε ψυχολόγους, έχω πάει σε ομοιοπαθητικούς λόγω των προβλημάτων που μου δημιούργησε ο πατέρας μου» εξήγησε, μιλώντας για την σχέση με τον πατέρα της.

«Ενώ ήξερα πάρα πολύ καλά ελληνικά, το γεγονός ότι ήμουν ξένη ήταν ένας λόγος για να μη μου βάζουν καλούς βαθμούς στο σχολείο. Μέχρι και στη ζωγραφική μου έβαζαν 11. Και όταν έλεγα γιατί, μου έλεγαν εσύ είσαι ξένη και δεν μιλάς ελληνικά. Τι σχέση έχουν τα ελληνικά με τη ζωγραφική;

Στη γυμναστική όλοι είχαν 20 κι εγώ 11, που ήμουν πάρα πολύ καλή. Και σε κάποια άλλα μαθήματα -μαθηματικά, φυσική, χημεία- που ήμουν άριστη, είχα ένα 13 κολλημένο. Όσο και να πήγαινε η μαμά μου και να μάλωνε με τους δασκάλους, πάντα της έλεγαν ότι δεν μπορούμε να βάλουμε παραπάνω γιατί είναι ξένη και δεν μιλάει καλά ελληνικά. Έχω φάει bullying από δασκάλους και μου έχει κάνει τρομερή ζημιά στην αυτοπεποίθησή μου» αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ