Πάστορας επέλεξε το OnlyFans αντί για την εκκλησία — Λέει ότι «αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό από ποτέ»

Ένα πρώην μοντέλο που έγινε πάστορας στη Βραζιλία αποφάσισε πως το Onlyfans είναι καλύτερο για το μέλλον της, αλλά υποστηρίζει πως τώρα «αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό από ποτέ». Η Ana Akiva, 36 ετών, από την εκκλησία Fuxico Gospel ανακοίνωσε ότι στρέφει την προσοχή της στο OnlyFans, με τη νοοτροπία ότι «μπορεί να επιστρέψει στην εκκλησία» στην πορεία.

«Πιστεύω ότι το να κάνω αισθησιακό περιεχόμενο δεν με μειώνει ως κόρη του Θεού ή ως άτομο», είπε η Akiva στο CEN, προσθέτοντας ότι παραιτήθηκε από τον ρόλο της ως πάστορας «από σεβασμό προς τον Θεό».

Η σέξι… μετάβαση θα έρθει με ευκολία για την Akiva, η οποία έχει συγκεντρώσει 100.000 ακόλουθους στο Instagram όλα αυτά τα χρόνια. Προηγουμένως, ως μοντέλο ήταν άκρως αποκαλυπτική, όπως αποδεικνύει και η συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss BumBum της Βραζιλίας, ο οποίος κατατάσσει τα καλύτερα πίσω άκρα στη χώρα της Νότιας Αμερικής ετησίως. Το 2015 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη θρησκεία.

Η Akiva απαντά σε όσους την κατακρίνουν να ρίξουν την πρώτη πέτρα όσοι είναι αναμάρτητοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Akiva (@anaakiva)

Ο λόγος που εγκατέλειψε την εκκλησία

«Άρχισα να βλέπω ότι [η εκκλησία] είναι ένα διεφθαρμένο περιβάλλον, είναι ακόμη χειρότερο από τον κοσμικό κόσμο, γιατί εκεί άλλο κηρύττουν και άλλο ζουν», ισχυρίστηκε. «Όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μέρος είναι διεφθαρμένο» σημείωσε.

Ένας άλλος παράγοντας που συνέβαλε προήλθε από τον πρώην σύζυγο της Akiva, Youssef Akiva, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια «την κρατούσε πίσω κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ήταν μαζί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Akiva (@anaakiva)

«Όταν παντρεύτηκα, μου απαγόρευσε να δουλεύω έξω από το σπίτι και να έχω φίλους»

«Όταν παντρεύτηκα, μου απαγόρευσε να δουλεύω έξω από το σπίτι και να έχω φίλους. Ζούσε για την οικογένειά του και την εκκλησία του», ισχυρίστηκε η Akiva.

«Είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένη δίπλα σε κάποιον που ελέγχει τη ζωή σου και που δεν σε βάζει ποτέ σε προτεραιότητα, που σε αποκαλεί σκουπίδι, σε φτύνει στα μούτρα, πολλές γυναίκες το περνούν στην εκκλησία και υποφέρουν σιωπηλά όπως κι εγώ», περιέγραψε.

Πρόσθεσε ότι «είναι όλο και πιο συνηθισμένο να ακούμε αναφορές για γυναίκες που είναι θύματα ναρκισσιστών που κρύβονται πίσω από τη θρησκεία».

«Μερικοί στίχοι μιλούν για την υποταγή, την υπακοή και τη σιωπή. Υπέφερα για πολύ καιρό, συγχωρώντας όλες τις κακοποιήσεις γιατί πίστευα ότι ήταν υποχρέωσή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ