Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της με τον οποίο και έχει υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν.

«Δεν μένω μαζί με τον σύντροφό μου, μένω μόνη μου. Το επόμενο βήμα με τον σύντροφό μου το έχουμε κάνει, το έχουμε πάει πίσω, το έχουμε φέρει απ’ εδώ, το έχουμε πάει απ’ εκεί. Διάφορα λέμε, αλλά είμαστε τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε τόσα πολλά χρόνια, όλα γίνονται λίγο φυσικά.

Δεν έχει κλείσει για μένα ο γάμος, μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο σύντροφός μου είναι πιο παραδοσιακός απ’ εμένα, οπότε φαντάζομαι… Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη. Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα!», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι στο σπίτι μου και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ