Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είμαι πέντε χρονών να κάνω block κάποιον στο Instagram

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, μίλησε και για τα σχόλια που γίνονται για εκείνη και για τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Μιλώντας για τα σχόλια που γίνονται για εκείνη, εξήγησε πως: «Γενικά δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για εμένα κι έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους.

Δεν είμαι απ’ αυτούς που θα μπουν να διαβάσουν τι σχόλια τους κάνουν στα social media. Κάθονται και τα ψάχνουν;».

Αναφερόμενη σε εκείνους που κάνουν ψεύτικους λογαριασμούς είπε: «Αν κάνεις ένα ψεύτικο λογαριασμό, από την στιγμή που είναι συνδεδεμένος με το email σου δεν φαίνεται;

Μία φορά κάποιος που έκανε ψεύτικο λογαριασμό εμένα μου εμφανίστηκε ότι έκανε ένα καινούργιο λογαριασμό. Δεν θα πω ποιος είναι, ούτε θα τον στεναχωρήσω ποτέ, είναι κάποιος που μπαίνει και απαντάει σε κάτι σχόλια».

«Ο Λάκης Γαβαλάς λέει για μένα ότι θέλω να είμαι στην τηλεόραση, ενώ εκείνος δεν θέλει; Γενικά επειδή έχει γίνει πολύ απότομο όλο αυτό και πολλοί άνθρωποι λένε και διάφορα για να είναι στην τηλεόραση και να γίνεται μια συζήτηση, γιατί πλέον το «ξέσπασμα» στους τίτλους πουλάει.

Μετά σε βλέπουν στον δρόμο και ντρέπονται να σε κοιτάξουν και σου ζητάνε συγγνώμη και μένα αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα. Έχει τύχει να πάω σε άνθρωπο και να του πω “μην στεναχωριέσαι, σε συγχωρώ”» σημείωσε στη συνέχεια.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν κάνει block στα social media όπως η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Δεν είμαι πέντε χρονών να κάνω block κάποιον στο Instagram».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ