Τζέρεμι Ρένερ: Η νέα ανάρτηση για τα 30 σπασμένα οστά – Η μάχη της αποκατάστασης

Τουλάχιστον 30 οστά έσπασε στο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα ο πρωταγωνιστής των «Avengers», Τζέρεμι Ρένερ. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο Instagram και μία φωτογραφία, όπου φαίνεται να κάνει ασκήσεις αποκατάστασης.

Τζέρεμι Ρένερ: Για δεύτερη εβδομάδα στο νοσοκομείο – Το νέο ΒΙΝΤΕΟ

«Πρωινές προπονήσεις, όλες οι αποφάσεις αυτής της νέας χρονιάς άλλαξαν…», έγραψε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του και τον ίδιο.

«Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα οστά θα δέσουν, θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς δυναμώνει η αγάπη και οι δεσμοί με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευχές σε όλους σας», συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής των «Avengers».

Τζέρεμι Ρένερ: O… Avenger ευχαρίστησε του υπερήρωες γιατρούς του νοσοκομείου

Ο Ρένερ κρατάει τους ακολούθους του ενήμερους για την κατάσταση της υγείας του από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του ατυχήματος με το εκχιονιστικό μηχάνημα την 1η Ιανουαρίου.

Σε προηγούμενο  βίντεο που ανέβασε στο Twitter, ο σταρ των Avengers είναι στο κρεβάτι της εντατικής, έχοντας για συντροφιά την μητέρα και την αδερφή του. Μάλιστα η τελευταία φαίνεται να πλένει το κεφάλι του ηθοποιού με ένα ειδικό σκουφάκι.

Ο Τζέρεμι Ρένερ εμφανίζεται να είναι αρκετά ευδιάθετος παρά τα τραύματά του. Μάλιστα κάνει και χιούμορ, λέγοντας πως επιτέλους κάνει μπάνιο καθώς νιώθει το κεφάλι του «αηδιαστικό». Η ευχάριστη διάθεση του ηθοποιού έχει καθησυχάσει και τους συγγενείς του που καρδιοχτύπησαν τις τελευταίες ημέρες. Η αδελφή του Ρένερ θέλοντας να τον πειράξει, ακούγεται στο βίντεο να λέει «πω, είσαι τόσο σέξι».

«Μια όχι τόσο σπουδαία ημέρα στην εντατική, μετατράπηκε σε μία καταπληκτική ημέρα σπα με την αδελφή και την μητέρα μου. Ευχαριστώ τόσο πολύ» έγραψε ο Τζέρεμι Ρένερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ