Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Τι είπε πριν ερμηνεύσει το τραγούδι για τον χωρισμό του από την Μπρίτνει Σπίαρς

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λας Βέγκας την Τετάρτη (13/12), ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φαίνεται πως αναφέρθηκε έμμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προτού ερμηνεύσει το “Cry Me a River”, το οποίο φημολογείται ότι έχει γραφτεί για την ίδια.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από την εμφάνιση του τραγουδιστή, ο Τίμπερλεϊκ ακούγεται να λέει: «Καμία ασέβεια», πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει το τραγούδι.

Ο Τίμπερλεϊκ, ο οποίος έβγαινε με την ποπ σταρ από το 1999 έως το 2002, κυκλοφόρησε το κομμάτι την ίδια χρονιά που χώρισαν. Αφού κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το τραγούδι, προκλήθηκε ένας χαμός. Ο λόγος ήταν η “άπιστη” γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, η οποία και μοιάζει πολύ με την Σπίαρς.

 

Στα απομνημονεύματα που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο «The Woman in Me», η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Τίμπερλεϊκ «μια φορά» με τον χορογράφο Wade Robson. Η Σπίαρς ανέφερε ότι ο τραγουδιστής συμφώνησε να συγχωρήσει την απιστία της, αφού του ήταν για χρόνια πιστή.

Η τραγουδίστρια επίσης ισχυρίστηκε ότι ο Τίμπερλεϊκ την είχε απατήσει πολλές φορές με μία άλλη διάσημη, την ταυτότητα της οποίας δεν γνωστοποίησε. Ακόμα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους η Σπίαρς έμεινε έγκυος, αλλά έκανε έκτρωση. Υποστήριξε ότι ο Τίμπερλεϊκ «δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη» και ισχυρίστηκε ότι «ήταν πολύ νέοι» για να κάνουν παιδί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ