Τραγουδιστής πέθανε κατά τη διάρκεια συναυλίας – Το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσής του στη σκηνή

Ο τραγουδιστής της Gospel μουσικής σκηνής, Pedro Henrique, σε ηλικία μόλις 30 ετών κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Βραζιλία. Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

Η εμφάνιση του Henrique ήταν στην Φέιρα ντε Σαντάνα, μια πόλη στη Μπαΐα της Βραζιλίας, σε μια ιδιωτική εκδήλωση για την influencer Lôise Abreu. Η εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά και από τα social media.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, ο Henrique στέκεται στην άκρη της σκηνής, παροτρύνοντας το πλήθος να τραγουδήσει καθώς κρατάει το μικρόφωνό του. Ξαφνικά ο τραγουδιστής καταρρέει και πέφτει μπροστά στην μπάντα του.

Σύμφωνα με το TMZ η δισκογραφική του εταιρεία, Todah Music, είπε ότι ο θάνατός του διαπιστώθηκε σε μια τοπική ιατρική κλινική. Ο τραγουδιστής υπέστη μια ισχυρή καρδιακή προσβολή.

«Υπάρχουν πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή για τις οποίες δεν έχουμε εξήγηση. Απλώς πρέπει να καταλάβουμε ότι το θέλημα του Θεού υπερισχύει! Ο Pedro ήταν ένας χαρούμενος νεαρός, φίλος όλων. Μοναχογιός. Ένας υποστηρικτικός σύζυγος και ένας πολύ αφοσιωμένος πατέρας. Ο χριστιανικός μουσικός χώρος πενθεί. Η οικογένεια της Todah Music πενθεί», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση στο Instagram την Πέμπτη (14/12).

Ο Henrique ήταν παντρεμένος και μόλις στις 19 Οκτωβρίου είχε έρθει στον κόσμο η κόρη του Zoe.

Pedro Henrique
Πηγή: Instagram/pedrohenrique.oficial
Pedro Henrique
Πηγή: Instagram/pedrohenrique.oficial

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ