Tσιλίδου: Είμαι έγκυος…

Tσιλίδου: Είμαι έγκυος… 

 

Η Κάλλι Τσιλίδου είναι 5 μηνών έγκυος, περιμένει αγοράκι και μιλά αποκλειστικά στο faysbook.gr.

 

Συναντήσαμε την Κάλλι Τσιλίδου στην Θεσσαλονίκη στην παρουσιάση του βιβλίου του άντρα της, συγγραφέα και δημοσιογράφου, Στέφανου Δάνδολου, “Χορεύτρια του Διαβόλου” και μιλήσαμε για όλα.

-Κάλλι, μήπως η “Χορεύτρια του Διαβόλου” είσαι εσύ;

Πολύ ωραία θα ήτανε, αλλά η σχέση μου με τον χορό είναι τόση όση έχουν τα γιουβαρλάκια με το βιβλίο.

-Ωστόσο, εμπνέεις τον Στέφανο; Είσαι η μούσα του;

Πολύ θα το ήθελα, μακάρι. Σημασία έχει ότι του έχω δημιουργήσει μια τέτοια κατάσταση ώστε να μπορεί να γράψει. Δηλαδή να αισθάνεται αρκετά ήρεμος ή αρκετά συγκεντρωμένος ή αρκετά ελεύθερος να πάρει τον χρόνο του όποτε θέλει, αυτό προσπαθώ να κάνω.

-Πώς είναι ο Στέφανος σαν άνθρωπος, σαν σύζυγος, σαν συγγραφέας;

Είναι ένας ιδιόρυθμος άνθρωπος, είναι πολύ κλειστός και συνάμα ανοιχτός σαν βιβλίο, με τα δύο αυτά να συνδυάζονται αρμονικά. Είναι ώρες-ώρες που θα τον γνωρίσει κάποιος και θα τον πει ιδιαίτερα κοινωνικό και είναι ώρες-ώρες που δεν μπορείς να πιστέψεις τι αγριοκάτσικο είναι αυτό. Είναι πολύ δοτικός και αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

-Κάλλι σε έχουμε συνηθίσει διαφορετικά, πάνω στις πασαρέλες και εδώ σε βλέπω με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Πώς είναι αυτή η αλλαγή στην ζωή σου;

Ναι, δεν παραέφαγα. Είμαι πράγματι στον πέμπτο μήνα και πλέον το λέω. Ε, φάνηκε, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο! Ντρεπόμουν πολύ στην αρχή! Μου βγήκε μια ντροπή στην αρχή, δεν ξέρω γιατί. Δηλαδή δεν θα σου έλεγα από μόνη μου είμαι έγκυος, μες την χαρά. Γενικά είμαι πολύ μαζεμένη, φαντάζομαι κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά!

-Πώς είναι η εγκυμοσύνη σου;

Κοιταξε να δεις, τώρα που είμαι στον πέμπτο μήνα και έχουν τελειώσει και τα συμπτώματα τα πρώτα που είχα τα άσχημα, είμαι στην καλύτερη περίοδο. Δεν είμαι πολύ φουσκωμένη, κάνω τα ταξίδια μου, πηγαίνω όπου θέλω, οπότε σκέφτομαι μόνο τα θετικά. Σκέφτομαι πώς θα είναι αυτό το παιδί, τι θα κάνει, που θα πάει, δεν έχω φτάσει ακόμα στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, αλλά εντάξει. Εϊναι πολύ ωραία η προσμονή.

 

 

-Νιώθεις πως η ζωή θα αλλάξει προς κάποια κατεύθυνση; Έχουμε και πολλές μέλλουσες μαμάδες αναγνώστριες του faysbook.gr που μοιράζονται αντίστοιχες αγωνίες.

Και εγώ διαβάζω το faysbook. Νομίζω ότι όταν φέρνεις στον κόσμο ένα μωρό προστίθενται ευθύνες. Φεύγει λίγο η ανεμελιά και ο αυθορμητισμός, που η αλήθεια είναι ότι είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου, αλλά σαφέστατα έρχεται κάτι πολύ ωραίο και πάρα πολύ σημαντικό. Ότι είναι δύσκολα στην αρχή, μου το λένε οι φίλες μου. Η αλήθεια είναι ότι στα blogs, αλλά και σε κάποια forum που διάβασα δεν λένε τα πράγματα όπως τα λένε οι δικοί σου άνθρωποι, δηλαδή τα παρουσιάζουν πολύ πιο εύκολα και δεν είναι εύκολη ούτε η περίοδος της εγκυμοσύνης και σαφέστατα δεν είναι εύκολη ούτε η πρώτη περίοδος με τα μωρά. Οι δικοί σου οι άνθρωποι που κάνουν παιδί σου λένε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις και η γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για το δύσκολο και να σου φανεί εύκολο, παρά να πηγαίνεις ξυπόλυτος στα αγκάθια.

-Μετά το μωρό θα σε δούμε πάλι στην πασαρέλα;

Ε όχι, για όνομα του Θεού και της Παναγίας, δεν έχουμε υπέργηρα μοντέλα στην Ελλάδα. Έχει τελειώσει αυτή η περίοδος, ανεπιστρεπτί. Μια χαρά ήταν. Την χόρτασα, την έζησα στο καλύτερό της, δηλαδή ό,τι ικανοποίηση, ό,τι χαρά είχε να μου δώσει αυτή η δουλειά, την πήρα.

-Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι άλλο;

Μόλις σταμάτησα το μόντελινγκ ενεργοποίησα το πτυχίο που είχα στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις και δούλεψα για τέσσερα χρόνια σε μια διαφημιστική εταιρία και τώρα είμαι υπέυθυνη οργάνωσης στην WIN Hellas που είναι η ΜΚΟ για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ