Εφιάλτης για γνωστή ηθοποιό – Ο Marilyn Manson απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο της

Έναν εφιάλτη βιώνει η ηθοποιός Evan Rachel Wood εξαιτίας του Marilyn Manson. Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Rolling Stone» ότι ο τραγουδιστής κυνηγούσε τις συντρόφους του με τσεκούρια, τις βίαζε και τις κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σεξουαλικά, η ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο 8χρονος γιος της κινδυνεύει από τον 52χρονο.

Η 34χρονη κατήγγειλε τον Φεβρουάριο τον Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, για κακοποίηση και σύμφωνα με την ίδια, ο τραγουδιστής της ζητά να ανακαλέσει διαφορετικά θα βιάσει το παιδί της.

Όπως υποστηρίζει η Evan Rachel Wood, της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του 8χρονου, που είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμι Μπελ.

Η ηθοποιός αναφέρει στις καταθέσεις της πως είναι τρομοκρατημένη και γι’ αυτό αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με τον μικρό γιο της από το Λος Άντζελες στο Nashville και επιπλέον να προσλάβει ασφάλεια για να προστατεύσει το παιδί της από τον «βίαιο» Marilyn Manson.

Σημειώνεται ότι η Evan Rachel Wood και ο Marilyn Manson είχαν σχέση από το 2006 ως το 2010

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο πρώην σύζυγός της, Τζέιμι Μπελ, ο οποίος και διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, βρήκε «πάτημα στους ισχυρισμούς της, δηλώνοντας ανήσυχος για την ασφάλειά του όσο ο 8χρονος ζει με την ηθοποιό.

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Evan λέει αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Τζακ, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ