Τομ Κρουζ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φοράει κράνος στις επικίνδυνες σκηνές στο Mission Impossible

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε γιατί δεν φορά ποτέ κράνος όταν κάνει τα άκρως επικίνδυνα για τη ζωή του ακροβατικά στα γυρίσματα του franchise Mission Impossible. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Sunday Project της Αυστραλίας αυτό το Σαββατοκύριακο και έδωσε μια πολύ απλή εξήγηση για την επικίνδυνη συμπεριφορά.

«Απλά δεν φαίνεται κουλ», δήλωσε ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ και ξέσπασε σε γέλια.

«Φοράω κράνη όταν οδηγώ μοτοσικλέτες και όταν προπονούμαι και φοράω και προστατευτικά», εξήγησε. «Αλλά όταν ξεκινάς να κάνεις ταινία, όλα τα μαξιλαράκια βγαίνουν. Οπότε προπονούμαι με κράνη, αλλά όταν πηδάω και αγωνίζομαι με μηχανές υψηλής ταχύτητας, τότε δεν είναι κινηματογραφικό» πρόσθεσε.

Ο Τομ συνέχισε αποκαλύπτοντας πώς πέτυχε το πιο επικίνδυνο κόλπο σε ταινία στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, το οποίο έχει περιγραφεί ως το «πιο επικίνδυνο» που έκανε ο ίδιος ποτέ.

Στην ταινία, η οποία είναι η έβδομη δόση του franchise, ο Τομ κάνει ένα κόλπο με ταχύτητα, που τον βλέπει να εκτοξεύεται από μια βουνοπλαγιά με μια μοτοσικλέτα και να γλιστράει στο έδαφος, αφήνοντας όλους του συντελεστές «τρομοκρατημένους».

Ο Τομ λέει ότι εξασκήθηκε με αλεξίπτωτο για τη σκηνή και έφτιαξε μια ράμπα στην Αγγλία για να μπορεί να κάνει μερικές στεγνές διαδρομές.  Παραδέχεται ότι δεν έκανε προπόνηση με ελικόπτερο, κάτι που ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής στη σκηνή.

«Θέλω να δώσω τα πάντα. Το να έχεις αυτή την εμπειρία, να το δεις, επικοινωνείς καλύτερα με το κοινό όταν είναι αληθινό. Είναι διαφορετικό. Υπάρχουν στοιχήματα. Υπάρχουν πραγματικά διακυβεύματα», σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός. Το επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο επεισόδιο Mission: Impossible κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Δείτε το τρέιλερ του Mission: Impossible

Το συγκλονιστικό κλιπ υψηλής ταχύτητας παρουσίαζε πολλές σκηνές δράσης με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, του οποίου η ταινία Top Gun: Maverick ήταν μια τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι του 2022. Πρωταγωνιστεί μαζί με  τους Pom Klementieff, Hayley Atwell και το αγαπημένο μέλος του καστ των θαυμαστών Simon Pegg.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ