Το τρέιλερ της ταινίας του Μπραντ Πιτ και της Aντζελίνα Τζολί – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί, την οποία σκηνοθετεί, με τίτλο «By the Sea» είναι ένα ρομαντικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ!

Το «By the Sea», η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί, διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70, δίπλα στη θάλασσα. Επανασυνδέει Τζολί και Πιτ στην οθόνη για πρώτη φορά μετά το «Mr. and Mrs. Smith»  του  2005.

Στην ταινία, ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση του, ενώ ταξιδεύει μέσα στη Γαλλία. Έτσι, αναγκάζεται να επανεξετάσει τη σχέση του μετά από συνάντηση με ένα νεότερο ζευγάρι (Mélanie Laurent και Melvil Poupaud) σε μια παραθαλάσσια πόλη.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Χόλιγουντ στο Φεστιβάλ AFI. Το φεστιβάλ AFI θεωρείται το σημαντικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Η.Π.Α και παρουσιάζει τα καλύτερα από Τορόντο, Βενετία και  Κάννες.

«Η Αντζελίνα Τζολί Πιτ έχει αποδείξει το, υψηλού επιπέδου, ταλέντο της» δήλωσε ο Boh Gazzale, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φεστιβάλ ΑFI. «Είναι τιμή για το AFI να προβάλλει την τελευταία της ταινία, να οργανώσει την παγκόσμια πρεμιέρα της και να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τις  απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητές της ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός».

Το «By the Sea» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Θέατρο TCL στο Χόλιγουντ στις 5 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα πριν το ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Σε αφαίρεση μήτρας θα υποβληθεί η Κιμ Καρντάσιαν μετά την εγκυμοσύνη της

Ο Τομ Κρουζ ντύθηκε… Βαρουφάκης – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ