To μυστικό της Μπιγιονσέ για άψογη σιλουέτα

To μυστικό της Μπιγιονσέ για άψογη σιλουέτα 

Η Μπιγιονσέ φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικό μαγιό για το editorial γνωστού γυναικείου περιοδικού και δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη για το πώς κατάφερε να χάσει σχεδόν 20 κιλά μέσα σε 3 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού τον περασμένο χρόνο.

Όπως αποκαλύπτει η 31χρόνη τραγουδίστρια: «Δεν είμαι από τα άτομα που είναι από τη φύση τους αδύνατα. Πρέπει να δουλέψω αρκετά για να διατηρήσω τη φόρμα μου».

Για να χάσει τα κιλά, ακολούθησε μία πολύ αυστηρή δίαιτα λίγων θερμίδων, όπου δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου κόκκινο κρέας. Αντιθέτως κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες ψαριού, ενώ αντικατέστησε το ρύζι και τα ζυμαρικά με σπόρους κινόα. Για πρωινό έτρωγε ασπράδια αυγών, smoothies λαχανικών ή δημητριακά ολικής άλεσης με άπαχο γάλα. Μια φορά την εβδομάδα είχε ελεύθερο γεύμα, συνήθως τις Κυριακές όπου έτρωγε πίτσα.

Το μυστικό που τη βοήθησε να χάσει κιλά είναι οι πολλές ώρες χορού που έκανε καθημερινά. Ακολουθούσε κατά βάση αεροβική γυμναστική για να χάσει κιλά και λίπος, την οποία συνδύαζε με χορευτικές φιγούρες.

Επίσης η pop τραγουδίστρια συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν και να συμφιλιωθούν με την εικόνα του σώματός τους, αφού κανείς δεν είναι «ίδιος» με τον άλλο. «Σημασία έχει να αγαπάς τον εαυτό σου και να είσαι χαρούμενη με αυτό που κάνεις» σχολίασε.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ