Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Ο ρόλος των φωτογραφιών είναι αναμφίβολα σημαντικός, καθώς κάθε φωτογραφία αποτυπώνει μία στιγμή της ζωή μας. Οι παιδικές μας φωτογραφίες αποτελούν μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε και μας γυρίζουν πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας όταν τις βλέπουμε.

Το αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του και τα τραγούδια του συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Η φωτογραφία που ενδεχομένως να είναι από το 1989 απεικονίζει τον Χρήστο Μάστορα.

Ο Χρήστος Μάστορας γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1986. Έγινε ευρέως γνωστός ως κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος «MELISSES» που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2008. Παράλληλα ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει επιτυχία και με σόλο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει συμμετάσχει επίσης σε talent show ως μέντορας και κριτής. Το 2016 ήταν κριτής στο talent show του Ant1 «Rising Star», ενώ έχει υπάρξει κριτής και δύο φορές στο «The X Factor». Συγκεκριμένα συμμετείχε στο «The X Factor» του Open το 2019 και στο «The X Factor» του Mega το 2022. Το 2018 ανέλαβε την παρουσίαση του «Madwalk», μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Από το καλοκαίρι του 2022 βρίσκεται σε σχέση με την influencer και επιχειρηματία, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Χρήστος Μάστορας
Πηγή: Instagram/xmastoras
Χρήστος Μάστορας
Πηγή: Instagram/xmastoras

Την φωτογραφία που τον απεικονίζει σε παιδική ηλικία την είχε δημοσιεύσει ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας στο Instagram προφίλ του, στις 22 Σεπτεμβρίου του 2016. Όπως έχει γράψει ο τραγουδιστής στην λεζάντα, η φωτογραφία είναι ίσως από το 1989.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ