Κωνσταντίνος Αργυρός: Απατεώνας χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του στο Tinder και ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από κοπέλες

Πρωταγωνιστής σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό έγινε εν αγνοία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ένας απατεώνας στην Αυστραλία χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του γνωστού τραγουδιστή στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών, Tinder, και παραπλανούσε κοπέλες. Ο άνδρας υποδυόταν έναν ένα Έλληνα σύμβουλος επιχειρήσεων με το όνομα Στέλιος και όλες του οι φωτογραφίες ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Την αποκάλυψη του περιστατικού έκανε η 23χρονη Torrie Marshall, που έπεσε θύμα του απατεώνα, ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει προσωπικές φωτογραφίες. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του SBS «Insight», η νεαρή κοπέλα εξιστόρησε πως έγινε “match” στο Τinder με έναν «Στέλιο», που χρησιμοποιούσε στο προφίλ του τις φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή.

Η νεαρή γυναίκα γοητεύτηκε με τον «Στέλιο» και ικανοποιούσε τις επιθυμίες του, οι οποίες ήταν συνήθως να του στέλνει προσωπικές φωτογραφίες της.

 

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» ανέφερε η Torrie Marshall.

Ο σκοπός του απατεώνα ήταν να κοροϊδεύει γυναίκες και να αποσπά από εκείνες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ