Τι είπε ο Χαϊκάλης για Λαζόπουλο και Γερασιμίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στη Χριστίνα Λαμπίρη ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου.

“Εγώ δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία ποτέ. Ο Λάκης ήταν φίλος, έχουμε συνεργαστεί, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις, παρότι είχαμε και δυσάρεστες στιγμές που ξέρω ότι δεν ήταν ευθύνη του Λάκη, ήταν άλλα πράγματα στη μέση” δήλωσε ο ηθοποιός.

“Η τέχνη δεν μπαίνει σε παιχνίδια με την πολιτική. Δεν μπορείς να μπεις σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Μακάρι ο Λάκης να έκανε σάτιρα στους ΑΝΕΛ, θα κάναμε και πλάκα. Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ο Λαζόπουλος είναι ένας εκφραστής της λαϊκής αντίληψης για τα πράγματα. Έχει κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πολιτικά κάπου ανήκουμε. Δεν το έχει βάλει αυτό σε μια παράμετρο. Είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και θες και κομματικοποιημένο, καμία αντίρρηση. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Κάνει πολιτική καταγραφή στα πράγματα, χτυπώντας ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ” συμπλήρωσε. 

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Γερασιμίδου: Δεν υπάρχει φιλία με τον Λαζόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαζόπουλος απαντά στην Γερασιμίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ