Τι απαντά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το εξώφυλλο του Down Town – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το εξώφυλλο του Down Town στο οποίο διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται ως πρόσφυγες. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που πόζαρε ως πρόσφυγας απαντά στο σάλο που έχει ξεσπάσει.

«Ο καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά. Από κει και πέρα, όταν μιλάμε για τέτοιου είδους ευαίσθητα θέματα πρέπει να έχουμε πιο ανοιχτούς ορίζοντες, να μην το βλέπουμε μονόπλευρα» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε και πρόσθεσε:

«Επειδή καταλαβαίνω τον κόσμο, είναι στα κάγκελα αυτή τη στιγμή, λόγω των περιπτώσεων και των καταστάσεων που βιώνουμε, ίσως δεν μπορούν να το δουν διαφορετικά γιατί στο λέει ότι υπάρχουν και Έλληνες που πεινάνε. Σαφώς υπάρχουν και Έλληνες που πεινάνε, σαφώς πρέπει να βοηθάμε και τους Έλληνες. Αλλά στην παρούσα φάση έχουμε ένα κύμα μεταναστών στη χώρα μας που οι περισσότεροι δεν θέλουν να είναι εδώ αλλά είναι. Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να το μεταφέρει όπως θέλει το ‘είμαστε όλοι μετανάστες’. Στο προηγούμενο τεύχος που έλεγε ότι ‘έχουμε όλοι AIDS δεν σημαίνει ότι έχουμε και εμείς οι ίδιοι. Μην το πάρουμε έτσι. Απλά είμαστε άνθρωποι και δεν πρέπει να μας τύχει για να νιώσουμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε». 

Δείτε το βίντεο από το Ε

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η Παλαιολόγου για το εξώφυλλο του “Down Town”: Έμεινα άναυδη

H απάντηση του Κατσούλη και της Καραβάτου για το εξώφυλλο του “Down Town”

Η Τσανακλίδου για το εξώφυλλο του Down Town: Ντρέπομαι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ