Θέμης Αδαμαντίδης: Ξέσπασε σε λυγμούς η Βαρβάρα Κίρκη – “Με χτυπούσε συνέχεια, δεν έφευγα γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπώ”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή ισχυρίστηκε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί, όπως τόνισε, αγάπησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πραγματικά και συνεχίζει να τον αγαπά.

“Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλεια. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα από κοντά του γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, το έβλεπαν όλοι. Ήμουν στο J2US δίπλα του και τον αγαπάω. Όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δε μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί. Δε γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα ξύλο” ανέφερε κλαίγοντας με λυγμούς.

“Είχε παράνοιες. Με όλον τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα στη ζωή. Είναι λάθος μου που τα ανεχόμουν. Δικοί του γνωστοί μου έλεγαν φύγε. Είχαμε χωρίσει πόσες φορές. Είχα φύγει. Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. To ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Από μένα έπαιρνε. Πού τα βρήκε τα λεφτά; Εγώ τον αγάπησα περισσότερα απ’ ότι με αγάπησε αυτός. Δεν θέλω να στερήσω από εκείνον και τα παιδιά του ούτε ένα cent. Δε ξέρω τι λέει ο κόσμος, δε με απασχολούν αυτά που λέει ο κύριος Κούγιας. Με ζήλευε παθολογικά αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Καταδικάστε με που αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο» είπε με “σπασμένη” φωνή.

Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή της βιαιοπραγίας και το τραύμα στο πρόσωπο της συντρόφου του

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να βιαιοπραγεί εναντίον της συντρόφου του ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, καταγράφεται η στιγμή που ο τραγουδιστής κλωτσά την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Εκείνη δεν αντιδρά. Με τη βία ο τραγουδιστής την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο. Ήταν Πέμπτη 30 Ιουνίου, έξω από κατάστημα τυχερών παιγνίων. Το βίντεο φέρεται να καταγράφει τα όσα έχει καταγγείλει η πρώην σύντροφός του.

“Ήμουν δύο ώρες στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή γύρω στη 01:30 βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απ’ έξω μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Με κατηγορούσε, επίσης, ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές”, αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Σε φωτογραφία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνονται τα τραύματα της Βαρβάρας Κίρκη στο πρόσωπο, έπειτα από τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της.

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί σήμερα, Δευτέρα.

Το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ