Θάνος Κιούσης: Tα ζογκλερικά και η άγνωστη φιλία με τον Αντώνη Ρέμο

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος o Θάνος Κιούσης το βράδυ της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός στο ευρύ κοινό και ως Τόνι Σφήνος μίλησε για τη γνωριμία του με τον Αντώνη Ρέμο που ξεκίνησε στον στρατό.

«Το 2005 ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος, για να μην πλήττω, σκέφτηκα ν΄αφήσω μουστάκι και να το παίξω Κρητικός, το είδα σαν ρόλο», είπε συγκεκριμένα o δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Εκεί γνώρισα και τον Αντώνη Ρέμο, ήμασταν ίδια σειρά στην 123 ΠΒΕ Τρίπολης. Είχα ένα ατύχημα στο χέρι, πήγα στον γιατρό και μου είπε “να σε βάλουμε Ι3 άπλο;”. Και του λέω “εγώ θέλω να υπηρετήσω, αλλά βάλε με”. Με έβαλαν σε ένα γραφείο προσωπικού και εκεί ήρθε ο Αντώνης. Πιάσαμε την κουβέντα και τότε έκανα ζογκλερικά. Είχα ακούσει ότι θα κάνει μία συναυλία μέσα στη μονάδα και του είπα “θέλεις να βγω στο διάλειμμά σου να κάνω τα δικά μου”. Φεύγοντας νόμιζα ότι το είπε από ευγένεια αλλά τελικά δεν το είπε από ευγένεια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Βγήκα στη συναυλία του Αντώνη και έκανα κάτι με φωτιές και μία υποσμηναγός μου έβγαλε τα ρούχα μπροστά σε 2.000 κόσμο και από τότε γίναμε φίλοι με τον Αντώνη», ανέφερε μιλώντας για την γνωριμία του με τον τραγουσιστή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ