Ανδρέας Μικρούτσικος για Fame Story: «Τιμωρούμε τα παιδιά για τις συμπεριφορές τους, είναι λάθος»

Την αντίθεση του για τις τιμωρίες που αφορούν την συμπεριφορά των παικτών του “Fame Story” σχολίασε χθες (23/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που στο παρελθόν υπήρξε και παρουσιαστής του μουσικού ριάλιτι είπε: «Τα παιδιά έχουν καθηγητές, οι καθηγητές διδάσκουν. Είτε τσακωθούν, είτε δεν τσακωθούν, είτε τους διδάξουν καλά, είτε είναι καλοί μαθητές, είτε είναι κακοί μαθητές, θα φανεί στο χειροκρότημα. Που σημαίνει τι; Η επιτροπή και ο κόσμος. Με αυτή την έννοια λοιπόν αν ένας καθηγητής έχει πρόβλημα και βάση αυτού που είπε ο Γιάννης, ας του βάλει 1, αλλά θα βγει ο άλλος που θα πει «Σ’ εμένα ήταν άψογη», ας του βάλει 10 και ας το δούμε».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Εδώ όμως υπάρχει λίγο ηθικοπλαστικό, το βλέπω. Δηλαδή αντιμίλησε, φώναξε, υστερίασε, με την καλή έννοια το λέω, άρα να είναι προτεινόμενη. Είναι δηλαδή μία τιμωρία μιας συμπεριφοράς που είναι κομματάκι αυτόνομη, αντιεξουσιαστική και αμφισβητεί κάποιους κανόνες. Αυτό οφείλουμε να τους το αγκαλιάσουμε γιατί είναι νέα παιδιά με τις αγωνίες τους, αντ’ αυτού τους τιμωρούμε. Γι’ εμένα αυτό είναι λάθος και είναι και σε σχέση με την «Βίβλο» κόντρα στο καταστατικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ