Άλεκ Πίτερς: Τρίποντο ευτυχίας

Πατέρας για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Άλεκ Πίτερς, καθώς η σύζυγός του, Μάντισον Γκρου, τον Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Άλεκ Πίτερς και η σύζυγός του θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Τον Δεκέμβριο, η όμορφη Μάντισον Γκρου θα αντικρίσει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, καρπού της αγάπης της με τον γνωστό καλαθοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νεμπράσκα στις 7 Αυγούστου. «Χαρούμενη δεύτερη επέτειο, αγάπη. Έχω ένα προαίσθημα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η αγαπημένη μας. Σε αγαπώ πάντα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μ. Γκρου και σίγουρα όχι τυχαία. Στις 2 Ιουλίου το ζευγάρι αποφάσισε να κοινοποιήσει τα ευχάριστα, κρατώντας τον υπέρηχο που δείχνει το έμβρυο στην κοιλιά της μέλλουσας μαμάς, ενώ στις 18 Ιουλίου αποκαλύφθηκε το φύλο του παιδιού τους. Από τότε όλα γύρω τους είναι ροζ…

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει, με τη Μάντισον να ακολουθεί τον σύντροφό της παντού. «Θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ, αν είναι δυνατόν», έχει δηλώσει ο Αλ. Πίτερς, τονίζοντας: «Μου αρέσει το συναίσθημα εδώ. Μου αρέσει να παίζω εδώ, στον Πειραιά, για τον Ολυμπιακό». Αναφερόμενος στη σύζυγό του έχει πει: «Η γυναίκα μου λατρεύει την Ελλάδα. Το αγαπημένο της φαγητό είναι ελληνικό, μεσογειακό. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία, να είναι χαρούμενη». Και είναι λογικό να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, αφού σε λίγο καιρό η οικογένειά του θα μεγαλώσει και, αντί για μία, θα έχει δύο γυναίκες στο σπίτι. Ο Αλ. Πίτερς αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ στον Ολυμπιακό από το 2022. Εκτός από την αγάπη του για τη Μάντισον, ο Άλεκ είναι πολύ δεμένος με τους γονείς και τον αδελφό του. Όσο έπαιζε στις ΗΠΑ, η οικογένειά του τον ακολουθούσε πάντα και τον έβλεπε σχεδόν σε κάθε ματς. Όταν ήρθε στην Ευρώπη, ο ίδιος έλεγε: «Η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου, που πάντα με έβλεπαν να παίζω, τώρα, αν έρθουν να με επισκεφθούν, θα με παρακολουθήσουν μόνο σε μερικά παιχνίδια. Πρέπει πάντα να τους στέλνω έναν σύνδεσμο για να με παρακολουθούν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ