Θάνος Κιούσης: Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά μου από το σχολικό ντυμένος καουμπόης

Συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη έδωσε ο Θάνος Κιούσης. Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στους δύο γιους της, αλλά και στα πρώτα του βήματα σαν ζογκλέρ.

Μιλώντας για τους γιους του είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Έχω δύο γιους, 5 και 4 ετών. Είναι η πιο ωραία ηλικία αυτή γιατί έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά πλέον, αλλά είναι ακόμα αυτή η αθωότητα που ακούς τα πάντα και μπορείς να δικαιολογείς τα πάντα με ό,τι θες. Δηλαδή, «Μπαμπά γιατί αυτό είναι έτσι», «Γιατί αγόρι μου θα έρθει μετά ο εξωγήινος και θα το πάρει». Δεν θα τους φέρω καθόλου ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, θα ντυθώ εννοείται. Τα κάνω όλα αυτά, τρελαίνομαι γι’ αυτά».

«Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά από το σχολικό ντυμένος καουμπόης. Την άλλη φορά είχα ντυθεί βάτραχος, με μια κιθάρα. Το χαίρονται και χαίρονται όλα τα παιδάκια του σχολικού και μ’ αρέσει γιατί ακόμα είμαστε στην ηλικία που δεν ντρέπονται. Επειδή θα προκύψει αυτό, εύχομαι να το χορτάσω τώρα. Με την σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια. Είναι το δεξί μου χέρι στις δουλειές μου», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κωμικός μίλησε για το ξεκίνημά του ως ζογκλέρ: «Ξεκίνησα να δίνω παραστάσεις στον δρόμο σαν ζογκλέρ. Έκανα ένα ταξίδι στο Βέλγιο γιατί λέω «Πού μπορώ να το σπουδάσω αυτό, πού μπορώ να το μάθω;». Μου είπαν ότι μια καλή σχολή και οικονομική είναι στο Βέλγιο και φεύγω για το Βέλγιο και πηγαίνω και σε μία σχολή τσίρκο. Κάνω ένα χρόνο, γυρνάω εδώ και μπαίνω μετά στον χορό και πάει λέγοντας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ