Η οικογένεια της Αγοραστής Αρβανίτη και του Θανάση Τσαλταμπάση την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου μεγάλωσε, με την ηθοποιό να φέρνει στη ζωή τον γιο τους. Ο καλλιτέχνης το πρωί της Πέμπτης (25/2) μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.
Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέφερε πως: «Καλημέρα στην ωραία σας παρέα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα, έχουμε ξυπνήσει με ένα παιδί παραπάνω. Υγιέστατο, μπαμπάτσικο. Μας έφερε πάρα πολύ χαρά και τα λόγια είναι λίγα, σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματικά δεν έχεις και πολλά να πεις, μόνο να νιώσεις!».
«Μας έφερε πάρα πολύ χαρά»
Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε η εμπειρία της πρώτης, αλλά αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Γιατί επειδή γνωρίζεις πράγματα, ξέρεις και προνοείς σε μερικά, αλλά σε κάποια άλλα, κυρίως η γυναίκα που είναι και να γεννήσει, δημιουργούνται κάποια άγχη.
Γιατί γνωρίζεις τον πόνο, τη διαδικασία που θα περάσεις και αυτό ενισχύει λίγο την κακή ψυχολογία κάποιες στιγμές, όμως ξεπεραστήκαν όλα. Όλα πήγαν καλά χθες και σημασία έχει ότι βγήκε ένα υγιέστατο παιδί, που αυτό θέλαμε. Μας έφερε πάρα πολύ χαρά και ξεχάσαμε όλα αυτά των προηγούμενων ημερών, τα άγχη».
«Η Αγοραστή είναι πολύ καλά. Πήγαν όλα κατ’ ευχήν. Ο γιατρός μας ήταν φοβερός και βοήθησε πάρα πολύ και ψυχολογικά. Πήγαν καλά τα πράγματα!», σημείωσε.
«Ήταν πολύ έντονα συγκινησιακή στιγμή»
Ακόμα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε ότι: «Η μικρή περιμένει, την έχουμε προετοιμάσει όσο μπορούμε, γιατί είναι δύο ετών. Σίγουρα καταλαβαίνει πράγματα, αλλά ίσως και άλλα δεν τα καταλαβαίνει. Αλλά να σου πω κάτι, είναι και στη φύση αυτό.
Όλοι οι γονείς το βλέπουν μπροστά τους όταν κάνουν δεύτερο παιδί, καθώς πρέπει να διαχειριστείς και το πρώτο. Έχουμε αρχίσει αυτή τη διαχείριση και νομίζω ότι θα τα πάνε καλά και ό,τι συμβεί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα».
«Τα συναισθήματα είναι τόσο πυκνά, που δεν περιγράφονται με λέξεις. Νόμιζα ότι επειδή είναι το δεύτερο παιδί θα είμαι πιο συνηθισμένος, αλλά ήταν πολύ έντονα συγκινησιακή στιγμή, πάρα πολύ έντονα και θα τη θυμάμαι μια ζωή, όπως και με τη Θωμαΐδα», κατέληξε.
