Θανάσης Πατριαρχέας: Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο έμαθε ότι θα γίνει πατέρας

Συνέντευξη στο «Στούντιο 4» έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι θα γίνει πατέρας. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, το ευτυχές γεγονός το έμαθε όταν με την σύζυγό του Βίβιαν Δράκου από ένστικτο για την εγκυμοσύνη πήγαν να πάρουν μαζί το τεστ.

«Συνειδητά δεν ήθελα να κάνω παιδί. Γνώρισα τη Βίβιαν και έμεινε έγκυος και τότε άλλαξαν όλα. Δεν ήξερα τη Βίβιαν πολύ καιρό. Έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, γιατί είχα εγώ ένα προαίσθημα. Είχε πάει ένα μεγάλο ταξίδι η Βίβιαν και είχα πάει να την πάρω από το αεροδρόμιο και πήγαμε και σ’ ένα πάρτι το μεσημέρι, είχαμε περάσει ωραία. Και έτσι όπως φεύγαμε μετά από ώρες, λέω “θα σταματήσουμε να πάρουμε ένα τεστ εγκυμοσύνης”, χωρίς να μου έχει πει ότι έχει κάτι», είπε συγκεκριμένα ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Ήταν Σάββατο, βρήκαμε ένα εφημερεύον φαρμακείο και το μάθαμε. Το μάθαμε εκείνη την στιγμή και αυτό ήταν το ωραίο, δεν σκεφτήκαμε ποτέ κάτι, δεν θέλω καν να το λέω, μόνο το τι θα κάνουμε απ’ εδώ και πέρα, να τα οργανώσουμε όλα, γιατί θα έρθει μία νέα ζωή, που θα πρέπει να την έχουμε στα όπα όπα. Η σύζυγός μου, μου άλλαξε την ζωή», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Παρόλο που το ζευγάρι μετράει λίγα χρόνια μαζί έχει αποκτήσει τρεις κόρες, με το νεότερο μέλος της οικογένειας να ήρθε στην ζωή στις αρχές του Οκτωβρίου του 2022.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, έχει πολλές φορές αναρτήσει στιγμές από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ