«Τελειώσαμε οριστικά…»

«Τελειώσαμε οριστικά…»

Της Σήλιας Αντωνίου 

Χωριστούς δρόμους, όπως όλα δείχνουν, ακολουθούν πλέον η πανέμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού και ο γοητευτικός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Είναι οριστικό

«Τελειώσαμε οριστικά», εκμυστηρεύεται ο επιτυχημένος τραγουδιστής στο στενό περιβάλλον του, ενώ ανάλογες είναι και οι δηλώσεις της Δούκισσας στον πολύ κοντινό της κύκλο. «Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, καθώς μετά από δύο χρόνια ως ζευγάρι ή θα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ή θα έδιναν τέλος», σχολιάζει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Το ίδιο άτομο τονίζει ότι η σχέση αυτή πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο οι δυο τους μοιράστηκαν έντονα συναισθήματα όσο καιρό ήταν μαζί. 

«Ο Χρήστος και η Δούκισσα συνεχίζουν να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, όμως τον τελευταίο καιρό συνειδητοποίησαν πως δεν ήταν έτοιμοι να δεσμευτούν», αναφέρει. Αυτό που διευκρίνισε μιλώντας στη Real life ήταν πως όλα όσα γράφονται περί ύπαρξης τρίτου προσώπου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Από τη στιγμή που εν μέσω καλοκαιριού είναι μόνοι στην προσωπική τους ζωή, λογικό είναι να υπάρχουν φλερτ, όμως δεν είναι άξια αναφοράς», αποκαλύπτει. Σε επικοινωνία που είχαμε με το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, αρνήθηκε πολύ ευγενικά να σχολιάσει το οτιδήποτε και με διάθεση να ξεχαστεί από τις σκέψεις μας ευχήθηκε «καλές διακοπές». 

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία προκειμένου να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα της Reallife   

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ