Τάσος Ιορδανίδης: Ο «Μάνος» από την «Γη της Ελιάς» σε videoclip – Πότε θα γίνουν τα γυρίσματα και ποιος ο ρόλος της Θάλειας Ματίκα

«Μόνο η αγάπη» ενώνει τον Τάσο Ιορδανίδη με την Θάλεια Ματίκα!!! Η φετινή σεζόν φαίνεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις για τον αγαπημένο ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Και ενώ ο ρόλος του Μάνου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζει με επιτυχία να κατακτά το τηλεοπτικό κοινό και η θεατρική παράσταση «Θέλω να μου κρατάς το χέρι» σημειώνει και φέτος μεγάλη προσέλευση κοινού, ήρθε και ο ρόλος του παρουσιαστή στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ να προστεθεί στο ενεργητικό του. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Νέα πρόκληση έρχεται για τον ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη που μάλιστα θα την μοιραστεί με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά σε κάτι διαφορετικό, στο videoclip του τραγουδιστή Γιάννη Καρώνη και θα είναι το ζευγάρι που θα δούμε στην οπτικοποίηση του τραγουδιού «Μόνο η αγάπη».

Τα γυρίσματα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα και θα διαρκέσουν δυο μέρες.

Πώς όμως προέκυψε η συμμετοχή του ζευγαριού στο videoclip;

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο ηθοποιοί πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Γιάννη Καρώνη. Η Θάλεια Ματίκα ήταν η δασκάλα φωνητικής του τραγουδιστή και θέλησε να δείξει εμπράκτως το πόσο πιστεύει στον μαθητή της.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει το 5ο του videoclip από την δισκογραφική εταιρία Panik Records. Πέρα από ερμηνευτής, ο Γιάννης Καρώνης είναι και δημιουργός, καθώς έχει υπογράψει τους στίχους και τη μουσική στα τρία από τα τέσσερα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

O τίτλος του νέου του τραγουδιού είναι «Μόνο η αγάπη» και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο από την Panik Rekords. Αναμένουμε και το videoclip να απολαύσουμε το καλλιτεχνικό ζευγάρι!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ