Όταν η σάλτσα έπεσε στο καινούργιο χαλί της Ζέτας Μακρυπούλια: «Παγώσαμε όλοι» λέει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Η Ζέτα είναι λίγο σαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σκεφτόμουν πώς να την περιγράψω αυτή την τύπισσα» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω”, όπου ήταν καλεσμένη η Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρά Πέντε: Η αποκάλυψη του Καπουτζίδη για την Μακρυπούλια – «Έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος της Αμαλίας»

«Ό,τι έκανε η Νταϊάνα την παρακολουθούσαν, έτσι και την Ζέτα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, άπαξ και είναι η Ζέτα, γίνεται σούσουρο, μας κοιτάνε… Ενώ όταν βγαίνουμε ξεχωριστά είμαστε κανονικά. Η κοπέλα αυτή είναι σαν να πυροδοτεί ένα πράγμα, μάλλον έπρεπε να μάθει πώς να διαχειρίζεται όλη αυτή την λάμψη, την ομορφιά. Δεν είναι μόνο η ομορφιά της, είναι η ψυχή της που βγαίνει» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Την αγαπάω πολύ την Ζέτα, το ξέρει. Είναι όντως πολύ καλή φίλη. Είναι πολύ καλή στο θέατρο. Θα πω και κάτι που δεν το ξέρει ο κόσμος, είναι πάρα πολύ δυνατή, πάρα πολύ δυναμική και επίσης ενώ θα φαινόταν ότι εγώ είμαι, αυτή είναι ο πόλος που γύρω της μαζευόμαστε. Αυτή είναι η μάνα της παρέας» σχολίασε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Περνάω γενική κρίση – Ήταν τονωτικός ο πάτος που έπιασα

«Φροντίζει τους ανθρώπους και τους καταπιέζει φυσικά με την καθαριότητα» περιέγραψε ξεσπώντας σε γέλια, καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι πριν λίγες ημέρες έχυσε σος πάνω στο καινούργιο χαλί της.

«Έριξε σος στο καινούργιο το χαλί μου! Για πες!» την προέτρεψε. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου της απάντησε με ύφος «την έριξα, ναι. Και σε σένα θα μπορούσε να συμβεί».

«Έπεσε η σος κάτω ενώ τρώγαμε και εγώ απλώς συνέχισα να τρώω… Δεν της είπα τίποτα! Αυτό δεν το λέει… Όλη η σος… Στο καινούργιο μου χαλί!» σχολίασε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Αχ! Όλοι πάγωσαν! Όσοι τρώγανε εκείνη την ώρα, πάγωσαν. Πες αν λέω αλήθεια» συνέχισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει ότι όντως είχαν παγώσει όλοι.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ