Ζέτα Μακρυπούλια: Περνάω γενική κρίση – Ήταν τονωτικός ο πάτος που έπιασα

Πρεμιέρα έκανε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», στην οποία καλεσμένη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στην ζωή της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στα 45 μου βλέπω ότι δεν είμαστε όλοι για όλα – Δεν είναι στόχος μου να γίνω μητέρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε και στο γεγονός ότι δεν είχε πει το “ναι” σε μια συνέντευξη έως τώρα στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Κάπως στο μυαλό μου σε έχω κάπου τοποθετημένο, αρκετά ψηλά και επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι σε μια διαδικασία αλλαγής, ριζικής, πολλών πραγμάτων της ζωής μου. Με έπιασε φόβος, ότι και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν είμαι σε αυτή τη φάση αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Θεωρώ ότι όταν έρχεται κάποιος και κάθεται απέναντι σου, πρέπει να ξέρει και λίγο τι λέει. Πώς να το πω… Είναι λίγο σαν παράσημο. Λυπάμαι που θα σου το πω και δημόσια, στο είπα και μεταξύ μας, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει με αυτή την εκπομπή. Ίδια ηλικία έχουμε, δεν σημαίνει κάτι. Επειδή όμως περνάω μια κρίση γενική, δεν ήξερα τι θα πω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Την περίοδο της καραντίνας έπιασα πάτο. Απαγορεύω γενικά στον εαυτό μου να κλαίει. Δεν ξέρω πώς γίνεται. Η δικαιολογία που λέω είναι πως πρήζομαι. Η αλήθεια είναι ότι μου απαγορεύεται να κλαίω γιατί την επόμενη ημέρα αν έχω γύρισμα, αυτό δεν μπορεί να βγει. Δεν κλαίω γιατί δεν θέλω να δείχνω ευάλωτη. Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα τότε», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας για την δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ