Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με live εμφανίσεις; Πού και με ποιον συζητά – Αποκλειστικό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις να επιστρέψει στην νυχτερινή Αθήνα!!! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται σε μια απόλυτα δημιουργική περίοδο και ετοιμάζει τόσο δυναμικό comeback που όλα δείχνουν ότι θα παίξει σε διπλό ταμπλό το φετινό χειμώνα.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Λίγες μέρες πριν, το Μega στην επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega»  μας χαροποίησε ιδιαίτερα με το όνομα του τραγουδιστή δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεοπτική συνεργασία της χρονιάς: «Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια, επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA. Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους. Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος. Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή….»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως όπως μαθαίνω δεν θα είναι μόνο συνοδοιπόρος της Ρούλας Κορομηλά το φετινό χειμώνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συζητάει να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα και να συμπορευτεί μουσικά με τον Στέφανο Κορκολή στη απόλυτη μουσική σκηνή του Vox. Πρόκειται για μια πρόταση- συνεργασίας άκρως δελεαστική που νομίζω ότι δεν θα μείνει στις συζητήσεις αλλά θα γίνει πραγματικότητα!!!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ