«Κόλαση» η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της στον Βοτανικό – Δείτε βίντεο

Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Παρασκευής στον Βοτανικό, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας ήταν… “εκρηκτική”. Οι δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει αναδείκνυαν την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, όπως άλλωστε προτιμά τα τελευταία χρόνια.

Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή ήταν και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kopetinas Stelios (@st3lioskop)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kopetinas Stelios (@st3lioskop)

H Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες το εντυπωσιακό music video με τη νέα της επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records και, για ακόμα μία φορά, μας καθηλώνει!

Το «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοντέρνο video, με γρήγορες εναλλαγές και φουτουριστική διάθεση, με την superstar Δέσποινα Βανδή να μαγνητίζει τα βλέμματα με high fashion εμφανίσεις και την πάντα λαμπερή σκηνική της παρουσία. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.

Το «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», σε μουσική του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του ξεχωριστού  Νίκου Γρίτση, είναι ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track, με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς και catchy στίχους, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ