Tα θαύματα του μακιγιάζ – ΦΩΤΟ

Μια κοπέλα από την Ουαλία ανέβασε στα social media selfies στις οποίες είχε μακιγιάρει το μισό της πρόσωπο για να αναδείξει πόσο το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναίκα.

Όπως εξήγησε στη Daily Mail, η ιδέα της ήρθε όταν μια μέρα που ο αδελφός της την παρακολουθούσε να βάφεται της είπε πόσο εντυπωσιάστηκε με τη μεταμόρφωσή της.

Σε διάστημα δύο εβδομάδων τη φωτογραφία είχαν δει περισσότεροι από δύο εκατομμύρια χρήστες.

Παράλληλα με τους χρήστες που επισήμαναν το ταλέντο της στο μακιγιάζ, άλλοι την αποκάλεσαν άσχημη, τρομακτική και αηδιαστική. 

«Μου αρέσει πολύ να βάφομαι, διασκεδάζω. Ήθελα να δείξω πως μου αρέσει να μακιγιάρομαι για μένα, αλλά κυκλοφορώ και εντελώς άβαφη, δεν έχω πρόβλημα. Είναι θλιβερό που η κοινωνία λειτουργεί έτσι σήμερα. Το μακιγιάζ είναι μόδα και στα κορίτσια αρέσει να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν, αλλά δεν βαφόμαστε ούτε για να κρύψουμε τα πρόσωπά μας ούτε για να ξεγελάσουμε τους άλλους. Δεν βαφόμαστε για τους άλλους, είναι κάτι που κάνουμε για εμάς. Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να γίνονται στόχος κριτικής ή να χαρακτηρίζονται ‘αφύσικες’ επειδή βάφονται και με τον ίδιο τρόπο δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται άσχημες επειδή δεν είναι βαμμένες», λέει η 19χρονη στη “Daily Mail”.

 

 

 

Πηγή: Daily Mail

 

Δείτε επίσης:

Όλες οι μεγάλες σταρ χωρίς μακιγιάζ- Δείτε την αλήθεια – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ