Τα μυστικά που κρατούν νέα τη Halle Berry

Τα μυστικά που κρατούν νέα τη Halle Berry

Η ηθοποιός Halle Berry αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν νέα.

1. H αισθητικός που εμπιστεύομαι

Δεν χάνω ποτέ τα ραντεβού μου για περιποίηση προσώπου. Πηγαίνω στην Olga Northrop τρεις ή τέσσερις φορές τον χρόνο γιατί καταλαβαίνει πολύ καλά το δέρμα μου και ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Είναι αφοσιωμένη στις γυναίκες και την επιδερμίδα τους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους, και έχει τη δική της σειρά καλλυντικών.

2. Η σωστή φροντίδα για την ηλικία μου

Δεν επιβαρύνω το δέρμα μου με φροντίδα που δεν του ταιριάζει ακόμη. Ακολουθώ μόνο τη βασική ρουτίνα: καθαρισμός, λοσιόν τόνωσης και ενυδάτωση. Οι γυναίκες σήμερα ξεκινούν από πολύ νεαρές ηλικίες να βάζουν αντιγηραντικά προϊόντα αντί να ακολουθούν τις συμβουλές της αισθητικού τους.

3. Να κάνεις αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι το καλύτερο για σένα

Νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος εαυτός μου όταν έχω κοντά μαλλιά. Τα έκοψα στα είκοσί μου και όλοι τότε έλεγαν ότι δεν θα βρω ποτέ δουλειά με τόσο κοντά μαλλιά. Την επόμενη μέρα υπέγραψα για την καλύτερη τηλεοπτική δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου.

4. Η ζάχαρη είναι δηλητήριο

Και για τον οργανισμό και για την επιδερμίδα. Είμαι διαβητική οπότε το να αποφεύγω τη ζάχαρη είναι πολύ σημαντικό για να διατηρείται ο οργανισμός νέος. Χρησιμοποιώ την ξυλιτόλη σαν υποκατάστατο της ζάχαρης και τη δίνω και στην κόρη μου. Είναι βέβαια δύσκολο γιατί κάθε λίγο είναι καλεσμένη σε πάρτυ και θέλει να φάει τούρτα, οπότε της το επιτρέπω. Πιστεύω πάρα πολύ στο να μιλάμε για την υγιεινή διατροφή από νωρίς στα παιδιά και να τους δίνουμε ένα καλό παράδειγμα.

5. Να είστε ο στυλίστας του εαυτού σας

Υποστηρίζω τις γυναίκες που φορούν τα ρούχα με τα οποία αισθάνονται καλά. Λατρεύω τη μόδα και παίζω σαν κοριτσάκι κάθε φορά που ντύνομαι και προσπαθώ να εκφράσω τον εαυτό μου μέσα από τα ρούχα. Δεν ακολουθώ τις εντολές των άλλων, αφήνω τον εαυτό μου να βγει προς τα έξω.

6. Το μέικ-απ που χαρίζει φως

Ήμουν μοντέλο της Revlon για 15 χρόνια και πάντα πιστεύω σε αυτή την εταιρεία. Τώρα χρησιμοποιώ τη σειρά μακιγιάζ Photoready της Revlon γιατί φωτίζει σαν προβολέας το δέρμα μου.

Πηγή: marieclaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ