Τα λευκά της άνοιξης: Όλα τα items που θα χρειαστούμε για τις ημέρες του Πάσχα

Το Πάσχα φτάνει και η γκαρνταρόμπα σας χρειάζεται κάτι νέο, κάτι φρέσκο και ανοιξιάτικο που θα μπορεί να φορεθεί τόσο σε πρωινές υποχρεώσεις, όσο και σε βραδινές, σε ένα πάρτι ή και στην Ανάσταση.

Κι ο νους σας πάει αυτόματα σε κάτι κόκκινο. Όμως, το λευκό είναι ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης εποχής κι ένα συν του είναι ότι δεν είναι τόσο δεσμευτικό και θα το φορέσετε σίγουρα, μέσα στο καλοκαίρι. Μην επενδύσετε σε έντονα χρώματα και prints, τα οποία θα φορέσετε μόνο μία φορά. Το λευκό μαγεύει αφού είναι το ωραιότερο χρώμα από όλα.

Τι θα χρειαστείτε για να είστε in…

@leonniehanne

Ένα item με δαντέλα: γιατί είναι γιορτινή, γιατί θεωρείται πιο «καλή» και γιατί δεν φοριέται τόσο έντονα τελευταία, άρα θα κάνετε εντύπωση με κάτι που λίγες θα το έχουν. Ένα μίνι φόρεμα με δαντέλα και 60s διάθεση, είναι το ιδανικό ρούχο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα παπούτσια.

@streetstylespy.dk

Ένα λευκό blazer: κλασικό κομμάτι και διαχρονικό που θα το φορέσετε άπειρες φορές στο μέλλον. Για μια πιο πασχαλινή έξοδο, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα σακάκι με κεντήματα ή ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ή να το στολίσετε εσείς με κοσμήματα που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

@streetstylepoint

Μια λευκή φούστα-παρεό: το τοπ hit της σεζόν που δίχως αμφιβολία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες όχι μόνο στις πασχαλινές εξόδους αλλά και το καλοκαίρι που ακολουθεί. Μια διαφορετική εκδοχή της midi λευκής φούστας που διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες λόγω του μοναδικού design.

@leonniehanne

Ένα glam φόρεμα: κι αν θέλετε τη συμβουλή μας ποντάρετε στα φτερά. Είναι εντυπωσιακά, είναι γιορτινά και σίγουρα κάτι που λίγες το τολμούν. Επίσης μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με ένα κίτρινο blazer όπως ακριβώς η Leonnie Hanne, σε ένα look που φωνάζει Πάσχα από μακριά.

@leonniehanne

Ένα tailored κοστούμι: και δείτε πόσο chic δείχνει. Ότι και να λέμε, το λευκό έχει άλλη χάρη και πάντα θα κλέβει τις εντυπώσεις, ειδικά σε ένα κοστούμι. Προσοχή όμως, στην ποιότητα!

@tamara

Ένα μίνι λευκό με λουλούδια: αν πρόκειται να φορέσετε prints το Πάσχα, τουλάχιστον ας είναι το floral. Κι αν είναι μίνι, ας έχει μανίκι. Κομψό και σέξι ταυτόχρονα, μέσα στην εποχή και στο κλίμα τον εορτών. Το απόλυτο δικό μας, δεκάρι!

@ariviere

Ένα λευκό denim παντελόνι: γιατί πολύ απλά, μπορεί να ανήκετε στους casual τύπους που σκοπεύουν να γιορτάσουν το Πάσχα με jean και αθλητικά, στην αυλή του σπιτιού, παρέα με τον οβελία. Ότι κι αν σκοπεύετε να φορέσετε, εμείς προτείνουμε με κλειστά μάτια το λευκό. Καλή Ανάσταση!

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ