Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: Πατάω τέρμα το γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε και για μία επιθανάτια εμπειρία που βίωσε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Δεν είπα ότι είμαι τελείως άφοβη. Εννοείται ότι σε κάποια στιγμή, που είναι ακραία, επικίνδυνη, το βιώνεις αυτό. Όπως το έχω βιώσει και σε επιθανάτια εμπειρία μου, όταν παίρνεις την απόφαση να πεις “Τώρα δεν έχω άλλη επιλογή, φεύγω”. Επιθανάτια εμπειρία θεωρείται αυτή, στην οποία, με το που λες “Φεύγω”, βλέπεις όλη τη ζωή σου σε χρόνο dt. Είναι τόσο γρήγορα αλλά και τόσο έντονα τα σκηνικά που κάνεις flashback, πας πίσω και βλέπεις σκηνές σαν να είσαι μέσα σε αυτές».

«Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει, το βλέπεις, μετά από αυτή τη φάση όμως έρχεται μια ηρεμία, μια γαλήνη και μια γλύκα. Νιώθεις ότι θα πας στο σπίτι σου, νιώθεις μια οικειότητα και αυτό εμένα με ξεφόβισε για τον θάνατο», πρόσθεσε.

Ακόμα, σημείωσε ότι: «Δεν βλέπεις έρωτες, βλέπεις άλλα πράγματα. Ξεκινάς από το τώρα και πας πίσω, σε βλέπεις μέχρι και μωρό. Αλλά είναι έντονο, είναι σαν να είσαι μέσα στη σκηνές, το ξαναζείς, αλλά σκάνε πολύ γρήγορα».

Στη συνέχεια περιέγραψε την επιθανάτια εμπειρία που βίωσε: «Τη γλίτωσα με ένα πολύ μυστήριο τρόπο, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Είχα μάτια κλειστά και δεν έβλεπα, πήγαινα για μετωπική με μια νταλίκα. Είμαι σε έναν δρόμο βράδυ στην Χαλκιδική, από το πρώτο πόδι να πάω στη Θεσσαλονίκη για να βρω κάτι φίλους μου. Είναι ένα φορτηγό μεσαίου μεγέθους και πάω να το προσπεράσω, αλλά αυτός, με το που με είδε, δεν με άφηνε να τον προσπεράσω. Γκάζωνε και πηγαίναμε κολλητά. Ξαφνικά, εμφανίζεται μια νταλίκα από το άλλο ρεύμα, μου αναβοσβήνει τα φώτα, γυρίζω να δω πίσω από το φορτηγό για να φρενάρω και να μπω αλλά είχε ουρά τα αυτοκίνητα, κολλημένα το ένα πίσω από το άλλο».

«Δεν υπήρχε κανένας χώρος να χωθώ και λέω “Εντάξει, τώρα τελείωσε, τώρα φεύγω”. Κλείνω τα μάτια μου, πατάω τέρμα το γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα. Σε αυτό το διάστημα λοιπόν, γίνεται όλο αυτό, που μου συμβαίνει για δεύτερη φορά, το flashback και το μήνυμα που παίρνω είναι ότι υπάρχει μια δύναμη που με προστατεύει», ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ