Ματθίλδη Μαγγίρα: Κλείδωσε την πόρτα και έγινε κάτι πολύ άσχημο

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μέσα σε όλα μοιράστηκε ένα περιστατικό που της συνέβη και την αναστάτωσε, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου πήγε για επαγγελματικούς λόγους, όταν ήταν, όπως είπε, 19 ετών.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω μπλέξει σε καβγά για την αδελφή μου – Τον έπιασα από τον λαιμό

«Πώς γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που έσκασε το MeToo στην Ελλάδα και τηλεοπτικά να έσκασε και στην Κροατία; Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με έναν τρόπο πιο καθοδηγούμενο; Τόσα χρόνια γιατί δεν έβγαιναν; Γιατί βγήκε την ίδια χρονική στιγμή; Κάποια είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να λασπώσουν κάποιον για να τον καταστρέψουν. Δεν ξέρεις εσύ που είναι η αλήθεια» είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 12 χρονών ερασιτεχνικά στην Ξάνθη και διοργάνωναν μια ωραία βραδιά. Κάλεσαν κι έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που ανέβηκε στην Ξάνθη. Μου λένε πρέπει να πας στον βοηθό του να δει τι έχεις να κάνεις και με έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο. Δεν είδα πότε την κλείδωσε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει στην αρχή, τραβήχτηκα κι έκλαιγα. Ένιωσα τόσο άσχημα κι ήθελα να φύγω. Κοιτούσα από το μπαλκόνι, να δω αν με παίρνει να πηδήξω από την μπαλκονόπορτα. Φεύγοντας από εκεί σοκαρισμένη, κλαίγοντας κι έτρεμα ολόκληρη. Δεν με άγγιξε, δεν τον άφησα. Θα τον έτρωγα ζωντανό. Αλλά με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά;

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Η κόρη μου έχει υποστεί bullying από καθηγητή της”

Το λέω κατευθείαν στον πρόεδρο, στους δικούς μου και τελικά δεν έγινε τίποτα. Να μην χαλάσει η βραδιά και τι θα πούνε. Καταλαβαίνεις; Εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που βγαίνουν τώρα γιατί αυτά ξέρω ότι γίνονται χρόνια. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα. Είχα γίνει πιο αγοροκόριτσο. Έκρυψα την θηλυκότητά μου, την γυναικεία μου φύση όσο μπορούσα για να μην γίνει ξανά αυτό», συμπλήρωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ